Ο χολιγουντιανός ηθοποιός Ράσελ Κρόου βοήθησε εστιατόριο της Βηρυτού να ανοίξει ξανά, μετά τη φονική έκρηξη, που σημειώθηκε το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός έκανε δωρεά 5.000 δολαρίων για να βοηθήσει να ανοίξει ξανά το «Le Chef» – που οι Times το χαρακτηρίζουν ένα από τα πιο διάσημα εστιατόρια της Μέσης Ανατολής. Ωστόσο, αξιοσημείωτο είναι πως ο ηθοποιός δεν έχει φάει ποτέ εκεί

Ο ηθοποιός έμαθε για τα δεινά του Le Chef από δύο πρώην κατοίκους της Βηρυτού, που πλέον ζουν στη Νέα Υόρκη. Η δωρεά έγινε στη μνήμη του φίλου του Άντονι Μπουρντέν- που αυτοκτόνησε το 2018- ο οποίος είχε επισκεφθεί το Le Chef στην εκπομπή του, σύμφωνα με τους Times.

Ο ιδιοκτήτης Σαρμπέλ Μπασίλ, ευχαρίστησε σε βίντεο τον ηθοποιό και τον κάλεσε να επισκεφθεί τον Λίβανο και το εστιατόριο, ενώ ο Κρόου μέσω Twitter έστειλε τις ευχές του στην «οικογένεια» του Le Chef. Το εστιατόριο είναι α της Βηρυτού εδώ και πάνω από μισό αιώνα.

Ο ίδιος ο Μπασίλ αλλά και δύο σερβιτόροι τραυματίστηκαν από την έκρηξη. Ο 51χρονος άνοιξε ξανά το εστιατόριό του, κάτι που δεν πίστευε ότι είναι δυνατό, αλλά πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια των χρημάτων από τον έρανο.

Δείτε επίσης:
Ποιο είναι το αγαπημένο φαγητό του πρίγκιπα Τζορτζ;

Ο Μάικ Τάισον έφαγε το «αυτί» του Ρόι Τζόουνς (σε τούρτα)

Η Τζένιφερ Γκάρνερ φτιάχνει πεντανόστιμο ψωμάκι