H Σία Κοσιώνη μέσα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ «Ένα Μεγάλο Ευχαριστώ» συνάντησε τον Σάκη Ρουβά,  ο οποίος όχι μόνο την υποδέχτηκε στο σπίτι του, αλλά την ξενάγησε και στο μποστάνι του.

Όπως εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής στη δημοσιογράφο στην περίοδο της καραντίνας ήρθε κοντά με το σπίτι του, μαγείρεψε όσο ποτέ πριν και έφτιαξε και το δικό του μποστάνι. Ο Σάκης, λοιπόν, έχει κάτι που πολλοί θα ήθελαν να έχουν  ένα μποστανάκι και ένα μίνι θερμοκήπιο μέσα στο οποίο έχει γλάστρες με φρούτα και λαχανικά που μπαίνουν χωρίς χημικά και φάρμακα απευθείας από την γλάστρα, στο πιάτο.

Ο Σάκης μάλιστα κέρασε τη Σία μία φράουλα, καθώς το χρώμα τους ήταν το κατάλληλο τονίζοντας, πως δεν έχει φυτοφάρμακα και δεν χρειάζεται καν πλύσιμο.

Ο τραγουδιστής ανάμεσα στα άλλα έχει κολοκυθάκια, ντομάτες, πιπεριές, μελιτζάνες και φαίνεται να είναι ιδιαίτερα χαρούμενος με το μποστάνι του.

Η ιδέα του Σάκη, που την πραγματοποίησε εν μέσω της καραντίνας, μας άρεσε πολύ και επειδή όλοι έχουμε ανάγκη από λίγο πράσινο, έστω και αν δεν έχουμε μια τεράστια βεράντα σου δίνουμε ένα άρθρο-οδηγό για να μπορέσεις να φυτέψεις και εσύ σωστά στον χώρο σου: Κηπουρική στο σπίτι εύκολα και οικονομικά.

Διαβάστε ακόμη:
H παράξενη διατροφή της Ναόμι Κάμπελ

Η Τόνια Σωτηροπούλου μαγειρεύει…ταϊλανδέζικο

H Δωροθέα Μερκούρη φτιάχνει αυθεντική ιταλική πίτσα