Αν κάτι λατρεύει το ζεύγος Τανιμανίδη-Μπόμπα αυτό είναι σίγουρα τα καινούρια projects και τα πρωινά smoothies.

Στο παρελθόν, η Χριστίνα Μπόμπα έχει μοιραστεί αρκετές από τις συνταγές της για smoothies μέσω Instagram. Απ’ ό,τι φαίνεται ο Σάκης Τανιμανίδη, o οποίος μέχρι τώρα επέλεγε αβγά και πόρτιζ για πρωινό, «κόλλησε το μικρόβιο» και τώρα ξεκινά και εκείνος τη μέρα του με ένα θρεπτικό και απολαυστικό smoothie.

Η συνταγή του είναι εύκολη και πραγματικά απλή, καθώς περιέχει συστατικά που όλοι έχουμε στα ντουλάπια της κουζίνα και το ψυγείο μας. Όπως μας έδειξε στα Insta Stories, στο μπλέντερ του ρίχνει μπανάνα, βρώμη, κατεψυγμένα μούρα, μέλι και γάλα αμυγδάλου. Το αποτέλεσμα είναι ένα λαχταριστό μοβ smoothie, το οποίο αν και πολύ υγιεινό, δεν περιέχει μεγάλη ποσότητα πρωτεΐνης, κάτι το οποίο μας εντυπωσίασε, αν λάβουμε υπόψη τα πρωτεϊνούχα γεύματα στα οποία μας έχει συνηθίσει ο παρουσιαστής.

Όπως και να έχει το συγκεκριμένο smoothie είναι σούπερ θρεπτικό, καθώς περιέχει φυτικές ίνες χάρη στη βρώμη, ενώ είναι πλούσιο σε βιταμίνες, κάλιο και αντιοξειδωτικά χάρη στα φρούτα. Παράλληλα είναι φτωχό σε θερμίδες, κάνοντάς το ιδανικό για pre workout σνακ.

Πατήστε ΕΔΩ για να βρείτε κι άλλες νόστιμες συνταγές για smoothies.