Είναι μόλις 27 ετών, επαγγελματίας μοντέλο και ερασιτέχνης μάγειρας, αφού λατρεύει τη μαγειρική και το αποδεικνύει ανεβάζοντας στο internet διαρκώς βιντεάκια στα οποία μαγειρεύει, φορώντας μόνο ένα σλιπ ή την ποδιά του!

nakedchef2

Με εκατομμύρια προβολές στο διαδίκτυο και περισσότερους από 164.000 ακόλουθους, ο Περουβιανός Franco Noriega έχει ήδη αναδειχθεί ο πιο σέξι μάγειρας στον κόσμο, μιας και δεν διστάζει να δείξει το σώμα του και συγκεκριμένα σημεία του σώματός του, που φροντίζει να φαίνονται με κάθε τρόπο! Ο Franco ξέρει σίγουρα πώς να πουλά τον εαυτό του, ενώ τα σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις του οργιάζουν: “Αγάπη μου νομίζω πως κανείς δεν κοιτούσε το μίξερ όταν ανακάτευες τα υλικά” γράφει κάποιος, ενώ ένας άλλος συμπληρώνει: “Νομίζω πως όλοι καταλαβαίνουμε ποιο είναι το μυστικό συστατικό στα πιάτα του”…

nakedchef_ANOIGMA

nakedchef4

Ο ίδιος πάντως δεν φαίνεται να πτοείται και συνεχίζει ακάθεκτος. Μάλιστα σε ένα πρόσφατο βίντεό του παρουσιάζει τον τρόπο παρασκευής μιας πουτίγκας με σπόρους chia φορώντας μόνο ένα γκρι εσώρουχο: “Αυτό είναι το καλύτερο επιδόρπιο που θα φάτε ποτέ”, λέει ανακατεύοντας τα υλικά.

https://www.youtube.com/watch?v=au9FiJfLNBA

Για την ιστορία, ο Franco πήγε στη Νέα Υόρκη για να γίνει ηθοποιός, αλλά όταν τον εντόπισε ο διάσημος φωτογράφος Mario Testino, τον κέρδισε το μόντελινγκ. Σήμερα εκτός από μοντέλο έχει και δικό του εστιατόριο στη Νέα Υόρκη, το “Baby Brasa“, μια περουβιανή ροτισερί!

https://www.youtube.com/watch?v=TUZMQBePPq0

naked-chef