Ο Αμερικανός ηθοποιός Στάνλεϊ Τούτσι επέστρεψε φτιάχνοντας για τους ακόλουθούς του στο Instagram ένα ακόμα κλασικό κοκτέιλ επιλέγοντας αυτή τη φορά το Old Fashioned.

Κατά την περίοδο της καραντίνας επέλεγε ξανά σε video να δείξει πώς φτιάχνει ένα Negroni για τη σύζυγό του Φελίσιτι Μπλαντ αποσπώντας σειρά από θετικά σχόλια, έκανε λοιπόν ξανά κάτι αντίστοιχο και το Video έχει ξεπεράσει τις 360.000 προβολές.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

⠀ • 2 ounces (+ a little extra) bourbon⠀ • 1 tsp simple syrup⠀ • A dash of angostura bitters⠀ • Ice⠀ • Orange and lemon twist for garnish⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ #stanleytucci #cocktailhour #oldfashioned #bourbon ⠀

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stanley Tucci (@stanleytucci) στις

«Θα ήθελα να φτιάξω ένα Old Fashioned, θα ήθελες κι εσύ ένα; Ρωτάει στην αρχή του video την Μπλαντ, αδερφή της συμπρωταγωνίστριάς του στην ταινία «Ο διάβολος φορούσε Prada». «Θα ήθελα ευχαρίστως ένα», απαντά εκείνη. «Ωραία, γιατί είναι 11.30 το πρωί οπότε είναι και ώρα να ξεκινήσουμε, της απαντά με χαμόγελο. Συνοδεία Jazz μουσικής λοιπόν ξεκινά να φτιάχνει το κοκτέιλ βήμα – βήμα εξηγώντας τα υλικά που βάζει και κάνοντας χιούμορ, κάτι που οι θαυμαστές του αγαπούν σε αυτόν. Επίσης, σαν επαγγελματίας, εκτός από τα υλικά και τη διαδικασία, εξηγεί και την ιστορία του θρυλικού ποτού γι’ αυτό και η σωστή αυτή εκτέλεση του ποτού στα videos του σχολιάζεται θετικά ακόμα και από επαγγελματίες bartenders.

Δείτε επίσης

Ο κορωνοϊός έκανε τον Μπόρις Τζόνσον πιο… fit από ποτέ

Τζέσικα Σίμπσον: Πώς έχασε 45 κιλά μετά την 3η της εγκυμοσύνη.

Σίσσυ Χρηστίδου: Πόσα κιλά έχασε και ξαναπήρε το καλοκαίρι;