Ο γνωστός ηθοποιός έχει ανακαλύψει τον τελευταίο καιρό ένα νέο ταλέντο του, τα σκίτσα, που φτιάχνει ο ίδιος και ανεβάζει στο Twitter. Βέβαια, ενώ το προηγούμενο διάστημα τα σκίτσα του είχαν πολιτικά μηνύματα, πλέον αποφάσισε να αφοσιωθεί στα… μάνγκο!

Ειδικότερα, ο Τζιμ Κάρεϊ ανεβάζει στον λογαριασμό του στο Twitter σατιρικά σκίτσα με πολιτικά μηνύματα στις οποίες απεικόνιζε μεταξύ άλλων τον Τραμπ, ασκώντας έντονη κριτική στην πολιτική του. Ωστόσο, όπως δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξη του στο Yahoo Entertainment αποφάσισε να σταματήσει τις πολιτικές γελοιογραφίες και πλέον, θα ζωγραφίζει μάνγκο.

«Μας ξεγέλασαν πολιτικοί και περίεργα επιχειρηματικά συμφέροντα και μας έκαναν να πιστεύουμε ότι η διαφωνία είναι μίσος», δήλωσε ο Τζιμ Κάρεϊ, συμπληρώνοντας ότι τα πολιτικά του σκίτσα ήταν ο δικός του τρόπος να περάσει το μήνυμα «Ε εσείς, μείνετε μακριά απ’ τους βράχους. Πηγαίνετε κατευθείαν πάνω στους βράχους». Ο ηθοποιός υπαινίχθηκε, επίσης, ότι παρερμηνεύθηκαν οι προθέσεις του σε αυτή τη δραστηριότητα: «Αυτό που θέλω να πω στον κόσμο είναι πως ποτέ δεν ήταν θέμα ότι μισούσα κάποιον, θέλω να πω ότι μπορώ να κάτσω με τον οποιονδήποτε σ’ αυτή τη χώρα και να φάμε ψωμί. Αγαπώ τον κόσμο».

Στα σκίτσα που έχει ανεβάσει από την αρχή του χρόνου λοιπόν, βλέπουμε μόνο μάνγκο και όπως λέει ο ίδιος, έχει εμμονή με το «φρούτο των Θεών», όπως τα αποκαλεί. «Αντιπροσωπεύουν αφθονία και γλύκα και τα δώρα του σύμπαντος. Άρα, εδώ είμαι» δήλωσε.