Μπορεί η σύζυγός του Τζον Λέτζεντ, Κρίσι Τέιγκεν, να είναι μία εξαιρετική μαγείρισσα, αλλά και εκείνος φαίνεται να τα καταφέρνει καλά στην κουζίνα.

Συγκεκριμένα, σε ένα βίντεο που δημοσίευσε η Κρίσι στο προσωπικό της κανάλι στο YouTube στις 14 Αυγούστου, δείχνει τον σύζυγό της και διάσημο τραγουδιστή να μαγειρεύει για τα παιδιά τους. Το γεύμα που έφτιαξε είναι μπουκιές από κοτόπουλο. Και μπορεί τα παιδιά τους να αγαπούν να συνοδεύουν τις συγκεκριμένες μπουκιές με κέτσαπ, ωστόσο η μαμά και ο μπαμπάς το προτιμούν με καυτερή σος ή με τη σπιτική σος μουστάρδας με μέλι που φτιάχνει η Tέιγκεν.

Ο Τζον έφτιαξε τη συνταγή που αυτή με τις μπουκιές που απαιτεί μόνο 10 λεπτά.  Το μυστικό για να γίνει νόστιμο το κοτόπουλο είναι να μαριναριστεί πρώτα σε βουτυρόγαλα μια ολόκληρη νύχτα. Η Τέιγκεν έγραψε στο συγκεκριμένο ποστ:

«Το τηγανητό κοτόπουλο του Τζον θα έχει πάντα μια πολύ ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Αυτές οι μπουκιές κοτόπουλου είναι ένα νόστιμο και εύκολο δείπνο που θα λατρέψει όλη η οικογένεια και χρειάζονται μόνο 10 λεπτά για να ψηθούν».

Εξηγώντας τη συνταγή, πρόσθεσε: « Στον Τζον αρέσει επίσης να προσθέτει λίγο βουτυρόγαλα στο αλεύρι και τα μπαχαρικά, κάτι που δίνει στις μπουκιές κοτόπουλου επιπλέον υφή και το κάνει πιο τραγανό».

Διαβάστε επίσης:
H Mάιλι Σάιρους εγκαταλείπει τη vegan διατροφή για λόγους υγείας

O Κάρολος και η Καμίλα μοιράζονται μαζί μας την παραδοσιακή συνταγή για σκωτσέζικα μπισκότα βρώμης

Ο Μπιλ Γκέιτς έφτιαξε τούρτα για τα 90ά γενέθλιά του Γουόρεν Μπάφετ