Ένας από τους πιο διάσημους σεφ του κόσμου, ο Jamie Oliver, αποκαλύπτει τις αλλαγές που έκανε στη διατροφή του και κατάφερε να χάσει 12 ολόκληρα κιλά.

Όπως, λοιπόν, αποκάλυψε ο ίδιος αντικατέστησε για ένα διάστημα το κρέας με καρύδια για να παίρνει καλά λιπαρά και πρωτεΐνες. Ο διάσημος σεφ είπε, ότι τα καρύδια περιέχουν υγιή λίπη, φυτικές ίνες και πρωτεΐνες και έτσι τον κρατούσαν χορτάτο για ώρα. Αρκεί να υπάρχει μέτρο στην ποσότητα, τόνισε. Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα ο Oliver ενθαρρύνει τους φίλους του μέσω των social media του να τρώνε περισσότερα vegan γεύματα, χωρίς ωστόσο, να έχει γίνει ο ίδιος vegan.

Η δεύτερη σημαντική αλλαγή που έκανε ο διάσημος σεφ αφορά το αλκοόλ, το οποίο έκοψε τελείως κατά την περίοδο που έκανε διατροφή. Πράγματι, ακόμη και η μέτρια κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να αυξήσει την καθημερινή μας θερμιδική πρόσληψη μέχρι και 400 θερμίδες.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε βέβαια ότι παρόλο που αυτές οι μέθοδοι δούλεψαν για τον Jamie Oliver, καθένας μας είναι μία ξεχωριστή περίπτωση, γι αυτό και πρέπει να συμβουλευόμαστε ιδανικά πριν ξεκινήσουμε μια δίαιτα έναν διαιτολόγο.