Ο Καναδός ηθοποιός Ryan Reynolds είναι γνωστός για το χιούμορ του και τις πλάκες που κάνει μέσω social media -ειδικά στη σύζυγό του Blake Lively. Η πιο πρόσφατη φάρσα του ήταν προς όλους τους θαυμαστές του, με αφορμή το τζιν του.

Ο Ryan Reynolds ακολουθώντας το παράδειγμα πολλών συναδέλφων του, που παράλληλα με την υποκριτική ασχολούνται και με τα αλκοολούχα ποτά, έχει επενδύσει εδώ και ένα χρόνο σε ένα ποτό, το Aviation Gin. Ο ίδιος, λατρεύει παράλληλα να κάνει και φάρσες, ήταν λοιπόν θέμα χρόνου να σκαρφιστεί και μία για το τζιν του. Τι έκανε; Μία ψεύτικη κριτική με ψευδώνυμο στο Amazon (όπου πωλείται το τζιν του), διηγούμενος μία ιστορία για ένα απίθανο hangover, που θυμίζει πολύ και σενάριο των ομώνυμων ταινιών.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ryan Reynolds (@vancityreynolds) στις

«Κρυμμένος» πίσω από τον ψεύτικο λογαριασμό «Champ Nightengale» έγραψε μία κριτική με τίτλο «Αγάπησα αυτό το προϊόν, αλλά…», δίνοντας και 5 στα 5 αστεράκια στη βαθμολογία. Αναλυτικά έγραψε: «Μόλις δοκίμασα το Aviation Gin για πρώτη φορά. Συνήθως δεν έλκομαι από τις μάρκες των celebrities, αλλά διάβασα ότι αυτό το τζιν ήταν το πιο υψηλά βαθμολογημένο. Το αγάπησα και το μίσησα. Γιατί; Αφήστε με να εξηγήσω… Μόλις δοκίμασα το τζιν ήξερα αμέσως ότι είναι εκπληκτικό. Δεν είχε έντονη γεύση άρκευθου, που για εμένα είναι αυτό που το κάνει τόσο ξεχωριστό. Ήταν το πιο διακριτικό και ευκολόπιοτο τζιν που έχω δοκιμάσει. Τι μίσησα; Μακάρι να παρείχαν κάποιου είδους προειδοποίηση για το πόσο μπορείς να πιεις. Ήπια πολύ… και μετά από λίγο αισθανόμουν υπέροχα. Τελικά, αυτή η ευμετάβλητη και απατηλή αίσθηση ευημερίας μετατράπηκε σε θολούρα. Όταν ξύπνησα την επόμενη μέρα, ανέφερα στη σύζυγο μου Linda ότι η προηγούμενη βραδιά πρέπει να ήταν μια πραγματική κραιπάλη γιατί κοιμήθηκα φορώντας τα ρούχα μου. Ακόμη και τα παπούτσια! Παρατήρησα επίσης ότι ήταν δύσκολο να κοιτάξω έξω το παράθυρο στον ορίζοντα του Σιάτλ. Εν μέρει λόγω του φωτεινού ήλιου (πάντα είχα ευαισθησία στο φως) αλλά και επειδή δεν μένω στο Σιάτλ. Ζω στο Coral Gables της Φλόριντα. Επίσης, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι, μέχρι αυτό το πρωί, δεν γνώριζα καμία με το όνομα Linda».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ryan Reynolds (@vancityreynolds) στις

Αφού έγραψε λοιπόν αυτή την ξεκαρδιστική ιστορία, ο Reynolds έκανε και ένα post στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου κοινοποίησε την κριτική σχολιάζοντας «Λάτρεψε αυτή την κριτική για το Aviation Gin που κάποιος μου έστειλε αφού την έγραψα» και αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι ο ίδιος έγραψε την κριτική. Οι ακόλουθοι του δε, λάτρεψαν το χιούμορ του, χαρίζοντας του μέχρι στιγμής περισσότερα από 710.000 likes.