Καμιά φορά τα λάθη μας τα πληρώνουμε κάπως πιο ακριβά… Όπως την περίπτωση αυτήν, όπου πελάτης πήγε να φάει σε εστιατόριο του Ράμσεϊ, διάβασε λάθος τον κατάλογο και πλήρωσε 500 ευρώ.

Συγκεκριμένα, ο εν λόγω πελάτης επισκέφθηκε το steakhouse του Γκόρντον Ράμσεϊ στο Ατλάντικ Σίτι, καθώς είχε αποφασίσει με την κοπέλα του να δειπνήσουν σε ένα καλό εστιατόριο.

Εκείνος, διαβάζοντας τον κατάλογο, είδε ότι μία μπριζόλα Kobe beef, γνωστό ως και το ακριβότερο κρέας στον κόσμο ήταν σε φυσιολογικές τιμές. Κάπως έτσι, όλα φαίνονταν ιδανικά, παρήγγειλαν και ορεκτικά, σαλάτες και απήλαυσαν ένα νόστιμο γεύμα μέχρι που ήρθε η ώρα του λογαριασμού.

Εκείνη τι στιγμή συνειδητοποίησε πως έπρεπε να πληρώσει 500 ευρώ καταλαβαίνοντας, πως ο κατάλογος έγραφε ότι το Kobe κοστίζει σχεδόν 30 ευρώ τα 28 γραμμάρια με ελάχιστη παραγγελία τα 115 γραμμάρια ενώ εκείνος είχε διαβάσει ότι τα 115 γρ. κόστιζαν 30 ευρώ. Ωστόσο, όπως είπε ο πελάτης δεν είχε ξαναδοκιμάσει αυτό το κρέας, το οποίο έλιωνε στο στόμα.

Μάλιστα, μπορεί να μπερδεύτηκε και να πλήρωσε το γεύμα του κάπως πιο ακριβά, ωστόσο φάνηκε πως ήταν τόσο καταπληκτικό, που δεν τον ενόχλησε τελικά και τόσο το ποσό, που πληρωσε. Ρίξτε και εσείς μια ματιά στο μενού του εστιατορίου: EΔΩ.

Διαβάστε επίσης:
Εστίαση: Τι ζητούν οι επιχειρηματίες για τους εξωτερικούς κοινόχρηστους χώρους

Πρεμιέρα στις 5/9 για το Dina’s Bakery με την Ντίνα Νικολάου
Κορωνοϊός: Τι άλλαξε στις καταναλωτικές συνήθειες μετά την άρση του lockdown