Ο ηθοποιός Chris Evans μπορεί να εντυπωσίασε τους θαυμαστές τους ως Captain America, κατάφερε όμως να τους διχάσει με τις προτιμήσεις του για τα πατατάκια.

Σε ένα πρόσφατο tweet του έβαλε σε μία λίστα τα 6 πιο αγαπημένα του πατατάκια, με τη σειρά προτίμησης του, συμπληρώνοντας μάλιστα ότι δεν θα δεχθεί ερωτήσεις για την επιλογή του. Βέβαια, οι χρήστες του Twitter δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστη τη λίστα του.

Η λίστα του Chris Evans, με την ακριβή σειρά εμφάνισης τους, περιελάμβανε τη γεύση Cool ranch των Doritos, τα Cheetos, τη γεύση Nacho cheese των Doritos, τα Fritos, τη γεύση BBQ των Lay’s και τελευταία τα κλασικά Lay’s.

Οι θαυμαστές του λοιπόν, την υποδέχθηκαν με ανάμεικτα συναισθήματα. Οι περισσότεροι δεν ενθουσιάστηκαν καθόλου με τη σειρά με την οποία επέλεξε να βάλει τα πατατάκια, ανάμεσα τους και η ηθοποιός Octavia Spencer, με την οποία συμπρωταγωνιστούσε στην ταινία Gifted (2017), που σε σχόλιο της αναρωτήθηκε αν ο Chris Evans σοβαρολογεί. Ο ίδιος πάλι της απάντησε, λέγοντας ότι η επιλογή του δεν ήταν εύκολη. Από την άλλη, δεν έλειψαν και αυτοί που συμφώνησαν μαζί του και η διαδικτυακή μάχη για τα πατατάκια βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη!

Για την ιστορία να πούμε ότι ο Chris Evans ή μάλλον ο ρόλος του ως Captain America έχει ταυτιστεί με τα Cool ranch των Doritos, οπότε η πρώτη θέση στη λίστα του ήταν πέρα για πέρα αναμενόμενη.