Το σύνηθες στις τελετές απονομής των βραβείων Όσκαρ είναι οι ηθοποιοί να μας απασχολούν με τις στυλιστικές και όχι με τις διατροφικές τους επιλογές. Στην 92η απονομή ωστόσο, μία ηθοποιός έκανε τη διαφορά.

Το φετινό μενού των Όσκαρ έχει συζητηθεί πολύ, αφού για πρώτη φορά οι vegan επιλογές ήταν κυρίαρχες. Μία ηθοποιός όμως, μάλλον δεν ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένη από τις χορτοφαγικές επιλογές και είπε να κρύψει στην μικρή τσάντα της και ένα σάντουιτς γαλοπούλας!

Ο λόγος για τη 10χρονη Τζούλια Μπάτερς που έπαιζε στην ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο «Κάποτε στο… Χόλιγουντ» και ο φωτογραφικός φακός την αποθανάτισε στο κόκκινο χαλί με ένα σάντουιτς κρυμμένο στην τσάντα της! Τις φωτογραφίες τράβηξε η δημοσιογράφος των Los Angeles Times, που τις ανέβασε στο Twitter της, συνοδεύοντας τις από το σχόλιο της μικρής Μπάτερς, ότι το έκανε επειδή δεν της αρέσουν κάποια από τα φαγητά που σερβίρονται στην τελετή απονομής.

Μάλιστα, η 10χρονη ηθοποιός άνοιξε η ίδια την τσάντα της για να δείξει το περιεχόμενο, κοιτάζοντας με το πονηρό ύφος των παιδιών της ηλικίας της, όταν ξέρουν ότι έχουν κάνει σκανταλιά… Έχουμε την εντύπωση ότι ο διάσημος σεφ των Όσκαρ Wolfgang Puck, μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που το φαγητό του δεν αρέσει σε όλους, αλλά για την περίπτωση της Τζούλια Μπάτερς θα δείξει κατανόηση!