Τον γύρο του κόσμου έχει κάνει η είδηση, ότι το πριγκιπικό ζευγάρι Μέγκαν-Χάρι αποφάσισαν να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα. Όπως είπαν στη σχετική τους ανακοίνωση στο Instagram αποφάσισαν να μοιράσουν τον χρόνο τους μεταξύ Αγγλίας και Βόρειας Αμερικής, κάτι που έκανε έξαλλη την βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία δεν γνώριζε τίποτα και έμαθε ουσιαστικά την είδηση από την τηλεόραση. Το twitter έσπευσε να αντιδράσει στην είδηση, με το hashtag #Megxit να γίνεται viral, ενώ άρθρο – κόλαφος της Daily Mail γράφει:«Ποιοι στο καλό νομίζουν ότι είναι;».

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Меган Маркл / Meghan Markle (@duchessofsussex_daily) on

Φυσικά, η βασιλική οικογένεια συστηματικά απασχολεί με τα «καμώματα» της τα ΜΜΕ με διάφορους τρόπους, αν και αυτή τη φορά ήρθε η κορύφωση. Εμείς, για παράδειγμα, πολλές φορές έχουμε γράψει για την περιβόητη οικογένεια και τις διατροφικές της συνήθειες, ανάμεσα στις οποίες είχαμε πει πολύ ότι η Μέγκαν λατρεύει τα μακαρόνια. Ωστόσο, μιας και έφερε τα πάνω κάτω στο παλάτι και όχι μόνο αξίζει να δούμε ακριβώς το «διατροφικό της πορτρέτο». Η ίδια λατρεύει τις πατάτες τηγανητές και το κρασί, όπως έχει πει και το καλοκαίρι θα μπορούσε να είναι αγκαλιά με ένα ροζέ όλη ημέρα μαζί με τους φίλους της. Επίσης, αγαπάει τα τάκος με γέμιση θαλασσινών. Πριν τα βασιλικά της καθήκοντα μάλιστα φαίνεται πως της άρεσε να μαγειρεύει συχνά φιλέτα ψαριών με πιπεριές και κρεμμύδια. Γενικά, είναι σχετικά γνωστό πως της αρέσει το φαγητό και ανάμεσα στα αγαπημένα της είναι το κοτόπουλο στο φούρνο και το σούσι, ενώ για ποτό, εκτός από το ροζέ κρασί, λατρεύει τα κοκτέιλς.

Τέλος, η Δούκισσα του Σάσσεξ δεν κάνει αυστηρές δίαιτες, προσπαθεί να έχει έναν υγιεινό τρόπο ζωής και παραμένει μακριά από απόλυτες και αυστηρές διατροφές. «Νομίζω ότι εάν στερήσετε από τον εαυτό σας κάτι στη συνέχεια θα το καταβροχθίσετε. Έτσι πάει για μένα, πρέπει να υπάρχει ισορροπία», είχε αναφέρει η Μέγκαν στο Shark Magazine.