Ταξίδια + πίτσα, αυτός ο άνδρας ζει το απόλυτο όνειρο. Ο λόγος για τον κούκλο Βρετανό Phil Duncan, που έχει γυρίσει περί τις 30 χώρες πριν καν κλείσει τα 30 του χρόνια και μοιράζεται τις εμπειρίες του με followers του στο Instagram και μέσα από το blog του.

insta1

insta3

Αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει, όμως, πέρα από το καλογυμνασμένο σώμα του, είναι η τεράστια λατρεία που έχει για τις πίτσες. Μάλιστα, σε όποιο σημείο του κόσμου κι αν βρίσκεται σπεύδει να δοκιμάσει πίτσα και, βέβαια, βγάζει και φωτογραφίες με 1 κουτί ή 1 κομμάτι πίτσα, τις οποίες και δημοσιεύει στο Instagram τρελαίνοντας τους θαυμαστές και τις θαυμάστριές του. Για να καταλάβεις το πάθος του για την πίτσα, στα γενέθλιά του έσβησε τα κεράκια του πάνω σε μια πίτσα!

insta5

Τι να πρωτοθαυμάσει κανείς σε αυτές τις φωτογραφίες; Τον Phil, που συχνά εμφανίζεται χωρίς μπλούζα επιδεικνύοντας τους άψογους κοιλιακούς του, τα λαχταριστά κομμάτια πίτσα που απολαμβάνει ή τα τοπία που φαίνονται στο βάθος από τη Νέα Υόρκη και τον Καναδά, μέχρι την Κόστα Ρίκα και τη Βραζιλία;

insta2

Όπως ο ίδιος είχε δηλώσει, αυτή η αγάπη για την πίτσα ξεκίνησε από πολύ νεαρή ηλικία και συγκεκριμένα από τα 5 του χρόνια, όταν την πρωτοδοκίμασε στην Disneyland, που είχε πάει οικογενειακές διακοπές. Και επειδή μιλάμε για μεγάλο έρωτα, έχει δημιουργήσει ακόμη και blog, το “Travel Slice”, με σήμα κατατεθέν ένα κομμάτι πίτσα. Σε αυτό, λοιπόν, μοιράζεται με όλο τον κόσμο τόσο τις ταξιδιωτικές εμπειρίες του και τα καλύτερα σημεία στον πλανήτη για πίτσα, όσο και τα tips που τον κρατούν σε τόσο καλή φυσική κατάσταση, παρά τις φαινομενικά ανθυγιεινές διατροφικές του συνήθειες.