Το vintage Miraval Rosé 2020, που παράγει ο Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί είναι το μόνο πράγμα που δεν έχουν μοιράσει μετά το χωρισμό τους το 2016. Παρόλ’ αυτά και παρά το γεγονός ότι το πολυαναμένομενο brand πρόκειται να κυκλοφορήσει σε λίγες μόνο μέρες, την 1η Φεβρουαρίου του 2021, ουδείς εκ των δύο σταρ δεν είχε εμφανιστεί ως τώρα σε κάποια διαφήμισή του.

Το περιοδικό PEOPLE, ωστόσο, έκλεισε την πρώτη αποκλειστική φωτογραφία της καμπάνιας του «Brad for Miraval», που τραβήχτηκε από τον φωτογράφο Lachlan Bailey και απεικονίζει τον Brad να είναι… αραχτός σε μια σεζλόνγκ και να λιάζεται!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LACHLAN BAILEY (@lachlanbailey)

Πριν λίγους μήνες είχαμε δει τον Mπραντ Πιτ να φιγουράρει με τη σαμπάνια του. Ο χολιγουντιανός ηθοποιός είχε ξεκινήσει τη συνεργασία του με τον οινοποιό Μαρκ Περάν για τη δημιουργία μίας νέας σαμπάνιας και τον διάσημο παραγωγό του είδους, Ρόντολφ Πέτερς.

Η σαμπάνια, με την ονομασία«Fleur de Miraval», ήταν αποτέλεσμα πέντε ετών δουλειάς, έρευνας και γευσιγνωσίας σε συνθήκες άκρας μυστικότητας, όπως ανέφερε ο Ρόντολφ Πέτερς. Η συγκεκριμένη ροζέ σαμπάνια αποτελείται 75% από σαρντονέ και 25% από πινό νουάρ.

Δείτε επίσης:
Όσο πιο πολύ τρώει ο Μπραντ Πιτ στις ταινίες του, τόσο πιο πετυχημένες γίνονται!

Ο Έλληνας που έμαθε τον Πιτ να τρώει τζατζίκι και την Σπίαρς να χορεύει τσιφτετέλι στο τραπέζι

Η Kάμερον Ντιαζ αποκαλύπτει τις περίεργες διατροφικές συνήθειες της κόρης της