Από έναν τόσο διάσημο σεφ όπως ο Anthony Bourdain θα περίμενε κανείς αποκλειστικά εκλεπτυσμένες διατροφικές επιλογές. Κι όμως, έχει και αυτός τις αδυναμίες του και συγκεκριμένα αγαπάει πολύ ένα φαγητό που ο ίδιος σπεύδει να χαρακτηρίσει “αηδιαστικό”.

Όπως αποκάλυψε στην The Boston Globe δεν μπορεί να αντισταθεί στο Mac and Cheese της αλυσίδας εστιατορίων fast food Popeye’s. “Η πραγματικά ένοχη απόλαυση μου -η πραγματικά αηδιαστική και ντροπιαστική απόλαυση μου-, είναι το Mac and Cheese του Popeye’s”.

Μάλιστα, ντρέπεται τόσο για αυτή την επιλογή του, ώστε όταν πηγαίνει στο Popeye’s κάνει τα πάντα για να κρύβει την ταυτότητα του και να μην τον αναγνωρίσουν!

https://www.instagram.com/p/BX4Ui_VHtWO/?tagged=popeyes

Η αγάπη του για τα ζυμαρικά όμως, φαίνεται ότι είναι τόσο μεγάλη, ώστε τα αναζητά όπου κι αν βρίσκεται στον κόσμο. Για την ακρίβεια, ο ίδιος αποκάλυψε ότι όσο κι αν προσπαθεί πάντα να δοκιμάζει τοπικές κουζίνες, σε όποια χώρα του κόσμου κι αν είναι πάντα τρώει και μία μακαρονάδα μπολονέζ. “Κάθε εστιατόριο στον κόσμο, κάθε ξενοδοχείο έχει σπαγγέτι μπολονέζ στο μενού του και έχω μια διεστραμμένη επιθυμία να δοκιμάζω πώς τη φτιάχνουν” είπε.

Δείτε επίσης:
To νέο αγαπημένο φαγητό του Anthony Bourdain