Τον προσεχή Οκτώβριο κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους η 25η ταινία του Τζέιμς Μποντ «No Time To Die», έναν χρόνο μετά τον αρχικό της προγραμματισμό.

Σε αυτό το πλαίσιο, η σαμπάνια του 007, η «Bollinger Champagne», για να τιμήσει τα 40 χρόνια συνεργασίας, κυκλοφόρησε μια cuvée spéciale σε περιορισμένη έκδοση. Με την υπογραφή του φωτογράφου Γκρεγκ Γουίλιαμς, η σαμπάνια είναι μέσα σε ένα κομψό κουτί με τη φιγούρα του Μποντ δίπλα στο διάσημο αυτοκίνητό του την «Aston Martin DB5». Η σαμπάνια του 007 περιορισμένης έκδοσης, είναι τώρα διαθέσιμη παγκοσμίως και πωλείται στην τιμή των 79 δολαρίων, δηλαδή περίπου 66 ευρώ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mandesager (@mandesager)

Και λίγα λόγια για την πολυαναμενόμενη ταινία
Η τελευταία εμφάνιση του Ντάνιελ Κρεγκ στο ρόλο του Βρετανού κατασκόπου θα ξεκινήσει από εκεί που σταμάτησε το Spectre του 2015. Η εταιρία παραγωγής Metro-Goldwyn-Mayer κυκλοφόρησε ήδη το τρέιλερ της ταινίας.

Σύμφωνα με τη σύνοψη της ταινίας, ο Μποντ έχει φύγει από την ενεργό υπηρεσία και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Εμφανίζεται όμως, ο παλιός του φίλος Φίλιξ Λέιτερ από τη CIA, ζητώντας βοήθεια. Η αποστολή για τη διάσωση ενός απαχθέντος επιστήμονα οδηγεί τον Μποντ στα ίχνη ενός μυστηριώδους κακού, οπλισμένου με μία επικίνδυνη νέα τεχνολογία. Περισσότερα στη μεγάλη οθόνη!

Πήγη: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε επίσης:
Βίντεο: Πώς ανοίγουμε τη σαμπάνια και πώς την κάνουμε cocktail;

Το μεγαλύτερο λάθος που μπορείς να κάνεις όταν πίνεις σαμπάνια
Σαμπάνια σε τρεις πράξεις