Αυτό το διάστημα είναι πολύ δύσκολο για όλους μας και όλοι μας προσπαθούμε να κάνουμε τις μέρες διαμονής μας στο σπίτι πιο δημιουργικές. Έτσι, λοιπόν και η Αθήνα Οικονομάκου δημιουργεί…μαγειρεύοντας. Τι καλύτερο άλλωστε;

Γενικά, ξέρουμε πως η Αθηνά αγαπά τη μαγερική, την έχουμε δει εξάλλου αρκετά συχνά να ανεβάζει ποστ με τις μαγειρικές της δημιουργίες. Κάτι, που έκανε και αυτήν την φορά και πάλι μέσω Instagram. Αυτην την φορά μαγείρεψε ταλιατέλες με λαχανικά και συγκεκριμένα πολύχρωμες πιπεριές, κρεμμύδι και μανιτάρια. Εύκολο και νόστιμο πιάτο, θα λέγαμε που αρεσεί και σε μικρούς και σε μεγάλους. Οι ταλιατέλες συνδυαστικά και με τα μανιτάρια δημιουργούν ένα εξαιρετικά εύγευστο γεύμα.

Σωστά, λοιπόν η Αθήνα μαγειρεύει, κάθώς όπως έχουμε ξαναπει το cooking therapy μπορεί να σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τη «μαυρίλα» των καιρών και να αποσυνδεθείς από την κατάσταση αυτή με τον κορωνοϊό. Η μαγειρική έχει μεγάλα οφέλη για την υγεία μας, καθώς βοηθάει το μυαλό να ξεκουραστεί, αποσπά την προσοχή από αρνητικές και στρεσογόνες σκέψεις και βοηθά στην αυτοβελτίωση. Όσο καλά κι αν μαγειρεύεις, πάντα μπορείς να γίνεις καλύτερος. Επίσης, αν είσαι αρχάριος, μπορείς να εξασκηθείς και στις πιο δύσκολες συνταγές και να βελτιωθείς.

Εάν θες περισσότερες συνταγές για μακαρονάδες δες:
Ζυμαρικά με λουκάνικο κοτόπουλο και λαχανικά

Γκρατέν με ζυμαρικά, μανιτάρια και πράσα

Ζυμαρικά ολικής άλεσης με ντοματίνια, βαλσαμικό και βασιλικό