Το «Salt Bae» του Νουσρέτ Γκιοκτσέ στη Μύκονο φαίνεται πως είναι κάπως…ακριβό για έναν απλό πελάτη, καθώς το πιο φθηνό μπέργκερ κοστίζει «μόνο» 90 ευρώ.

Συγκεκριμένα, οι τιμές για τα φαγητά στο «Salt Bae» αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not», όπου αφορμή για τη συζήτηση στάθηκε η επίσκεψη του Τρύφωνα Σαμαρά στο εν λόγω εστιατόριο. Ο γνωστός κομμωτής σε βίντεο, που ανέβασε δοκιμάζει το κρέας που το προσφέρει ο διάσημος Τούρκος χάσαπης-σεφ λέγοντας πόσο νόστιμο είναι.

Βλέποντας, λοιπόν, αυτήν την σκηνή το πάνελ της εκπομπής σχολίασε τις τιμές του εστιατορίου λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Ο Νουσρέτ είναι “χειρουργείο”. Δεν είναι να μπαίνεις μέσα. Μου είπε ένας φίλος μου ότι πήγαν τρία άτομα, έφαγαν τρεις μπριζόλες, ήπιαν τρεις μπίρες ούτε καν κρασί και πλήρωσαν 800 ευρώ» σχολίασε ο Γρηγόρης Γκουντάρας -ένας εκ των παρουσιαστών την εκπομπής- .

Μάλιστα, λίγα λεπτά αργότερα ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης έστειλε μήνυμα στον Γρηγόρη λέγοντας ότι ένα μπέργκερ έχει 90 ευρώ και ότι είναι το πιο φθηνό φαγητό που μπορεί να φάει κάποιος στο «Salt Bae».

Η αλήθεια είναι πως τρεις μπριζόλες και τρεις μπίρες στα 800 ευρώ για έναν απλό πελάτη είναι απλησίαστη τιμή για μία έξοδο σε εστιατόριο. Δεν είναι, ωστόσο, η πρώτη φορά που γίνεται λόγος για τις ακριβές τιμές στα εστιατόρια του Νουσρέτ. Αρκεί να θυμηθούμε πως πελάτης στο εστιατόριο του Νουσρέτ στο Μαϊάμι είχε αρνηθεί να πληρώσει τον λογαριασμό για το γεύμα, που έφαγε καθώς χρεώθηκε $2.000 για 2 wagyu τόμαχοκ ribeye επικαλυμμένες με βρώσιμο χρυσό και $1.000 για ένα επιχρυσωμένο αρνίσιο καρέ.

Υπενθυμίζουμε ακόμη, πως ο Νουσρέτ έγινε παγκοσμίως γνωστός μέσω των social media εξαιτίας του ιδιαίτερου τρόπου που αλατίζει τα κρέατα του, κίνηση που λάτρεψαν προσωπικότητες από όλο τον κόσμο δημιουργώντας το αδιαχώρητο στα μαγαζιά του σε Κωνσταντινούπολη, Νέα Υόρκη, Μαϊάμι και Μέση Ανατολή και τώρα πια και στη Μύκονο.

Διαβάστε επίσης:
Η Σελίνα Γκόμεζ δημιούργησε τη δική της γεύση παγωτού

Τα τηγανητά αβγά της Κρίσι Τέιγκεν που ξεσήκωσαν το Twitter
Τι ετοιμάζει ο Σταύρος Βαρθαλίτης μετά το MasterChef;