Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα λαχταριστό, δροσερό smoothie γεμάτο φρούτα τώρα το καλοκαίρι που η θερμοκρασία φτάνει στα ύψη. Όσο και να τα λατρεύουμε ποτέ δεν θα πάψουμε να ψάχνουμε νέες συνταγές και να αναζητούμε συμβουλές για να τα κάνουμε ακόμη καλύτερα. Όταν λοιπόν η Jessica Alba, γνωστή για την αγάπη της με την υγιεινή διατροφή, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της τα μυστικά της για τέλεια smoothies, προφανώς και ενθουσιαστήκαμε.

jessica2

Η αγαπημένη της συνταγή
Το πρωινό της smoothie περιλαμβάνει νερό καρύδας, μπανάνα και μάτσα, η οποία αν και έγινε μόδα μόλις τα τελευταία χρόνια, η ίδια υποστηρίζει πως την επιλέγει εδώ και χρόνια από τότε που έμενε στο Καναδά στα 20 της. Πρόσφατα ωστόσο ξεκίνησε να την προσθέτει στο πρωινό της, αφού μια φίλη της τής το πρότεινε για να έχει περισσότερη ενέργεια. «Είναι μια πολύ παραγωγική επιχειρηματίας, οπότε της έκλεψα την ιδέα», είπε χαρακτηριστικά η Jessica χαριτολογώντας.

Το μυστικό της για κρύα smoothies
Αντί να προσθέτει πάγο στο μπλέντερ για να κάνει το smoothie δροσερό, προτιμά απλά να χρησιμοποιεί ένα ποτήρι με παγάκια, προκειμένου το ρόφημά της να παγώσει χωρίς όμως να αραιώσει με το νερό.

jessica

Πώς έκανε την κόρη της να αγαπήσει τα φρούτα
Η Jessica κατάφερε να πείσει την κόρη της να δοκιμάσει smoothies, αφού την συμπεριέλαβε στην παρασκευή τους. Την αφήνει να διαλέγει τα φρούτα και τους ξηρούς καρπούς που θέλει και να τα βάζει στο μπλέντερ. Έτσι πλέον η μικρή λατρεύει να πίνει κάθε πρωί και απόγευμα ένα smoothie με σοκολατένιο νερό καρύδας, βούτυρο αμυγδάλου και μπανάνα.