Έτσι τουλάχιστον υποστηρίζει η Padma Lakshmi, παρουσιάστρια του αμερικανικού Top Chef από το 2006. Εδώ εμείς παίρνουμε κιλά μόνο και μόνο που παρακολουθούμε τα εν λόγω ριάλιτι, αφού μας ανοίγουν την όρεξη, φαντάσου η Padma που δοκιμάζει κιόλας τα πιάτα…

top chef6

Η πανέμορφη παρουσιάστρια, η οποία μάλιστα έχει γεννηθεί στην Ινδία, δήλωσε σε συνέντευξή της στο People πως το σύνολο των θερμίδων που έπαιρνε δοκιμάζοντας τα διάφορα πιάτα των διαγωνιζομένων έφτανε τις 8000 ημερησίως! Υποστήριξε μάλιστα πως εξαιτίας των τηγανητών φαγητών και της πίτσας που δοκίμαζε στο παιχνίδι, πήρε περίπου 8 κιλά σε μία μόλις σεζόν! Βαρέα και ανθυγιεινά θα έπρεπε να της έδιναν δηλαδή!

top chef

Η ίδια, ωστόσο, δείχνει να αισθάνεται άνετα με τη νέα της πιο “γεμάτη” σιλουέτα, αφού δεν σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες με μπικίνι στο προφίλ της στο Instagram. “Πέμπτη ημέρα των γυρισμάτων και οι γοφοί μου έχουν αρχίσει να γίνονται πιο στρογγυλοί και οι μηροί μου πιο ζουμεροί”, γράφει χαρακτηριστικά κάτω από μία της φωτογραφία. “Είμαι το μόνο άτομο στο Top Chef που τρώει ό,τι μαγειρεύουν οι παίκτες. Και αυτό το κάνω κάθε μέρα εδώ και βδομάδες. Έτσι, αρχίζεις να αισθάνεσαι μεθυσμένος και φουσκωμένος από το φαγητό”, είπε στο People.

Εμείς πάντως δεν βλέπουμε καμία ιδιαίτερη διαφορά στο σώμα της, ούτε θεωρούμε πως έχει παχύνει και πιστεύουμε πως είναι το ίδιο όμορφη και εντυπωσιακή με πριν!