To reunion για «Τα φιλαράκια» είναι πια γεγονός. Η σειρά επιστρέφει για ένα και μόνο επεισόδιο μέσα από την πλατφόρμα της HBO στις 27 Μαΐου.

Οι πρωταγωνιστές έχουν τον ίδιο ενθουσιασμό με τους θαυμαστές της σειράς, καθώς επιστρέφουν στο στούντιο «Stage 24», που τους φιλοξενούσε τόσα χρόνια. Την ημερομηνία της πρεμιέρας αποκάλυψε μέσω Instagram η Τζένιφερ Άνιστον.

«Τα Φιλαράκια» είναι ένα φαινόμενο σειράς, καθώς όσα χρόνια και αν περάσουν παραμένουν ψηλά στις προτιμήσεις. Το φαγητό έχει επίσης την τιμητική της σειράς και έτσι αποφασίσαμε να βρούμε τα αγαπημένα φαγητά των πρωταγωνιστών.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Friends (@friends)

Tζένιφερ Άνιστον
Η Ρέιτσελ Γκριν κατά κόσμον -Τζένιφερ Άνιστον- έχει παραδεχτεί πως ένα από τα αγαπημένα της φαγητά είναι τα ζυμαρικά, γιατί είναι εύκολα στη μαγειρική τους. Όπως είχε πει στο Bon Appétit, φτιάχνει συχνά καρμπονάρα. «Βάζω αυγά, τυρί, μπέικον γαλοπούλα, λίγο σοταρισμένο κρεμμύδι και σκόρδο πάνω από τα νουντλς». Είναι τόσο απλό, δεν χρειάζεται καν βούτυρο.

Κόρτνεϊ Κοξ
Η Μόνικα Γκέλερ – Κόρτνεϊ Κοξ- ήταν και η σεφ στη σειρά και στην πραγματικότητα της αρέσει να τρώει και να παίρνει πρωινό έξω. «Θα πάρω αυγά scrambled, μπέικον γαλοπούλας, φέτες ντομάτας, τυρί κότατζ και μπέιγκελ κρεμμυδιού». Αλλά ποιο είναι το αγαπημένο της γεύμα; Λατρεύει τη μπριζόλα στη σχάρα, όπου θα προσθέσει και μερικά λαχανικά, πατάτες και σκόρδο.

Μάθιου Πέρι
Ο Τσάντλερ -Μάθιου Πέρι- ως σύζυγος της Μόνικα στη σειρά είχε το προνόμιο να μαγειρεύει για αυτόν μια επαγγελματίας μαγείρισσα. Ωστόσο, το αγαπημένο του φαγητό στην πραγματικότητα είναι πιο μίνιμαλ, δηλαδή, τοστάκι με λιωμένο τυρί. Όπως έχει δηλώσει χαρακτηριστικά: «Όταν το κόβω στη μέση, κάνω τέλεια ευθείες γραμμές». Εξάλλου, δεν αγαπά πολύ τη μαγειρική.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Friends (@friends)

Ματ Λε Μπλανκ
Ο Τζόι Τριμπιάνι λάτρευε το φαγητό και δεν το μοιραζόταν ποτέ. Ο ηθοποιός στην πραγματική του ζωή έχει πάθος με την ιταλική κουζίνα και του αρέσει να φτιάχνει τη δική του σάλτσα ζυμαρικών. Έχει αναφέρει μάλιστα και πως η γιαγιά του έκανε τα πιο νόστιμα λαζάνια.

Λίζα Κούντροου και Ντέιβιντ Σουίμερ
Μπορεί η Φίμπι να ήταν χορτοφάγος στη σειρά, αλλά στην πραγματική ζωή δεν ισχύει αυτό. Η Λίζα Κούντροου λατρεύει το ψητό κότοπουλο στη σχάρα, από την άλλη ο Ρος Γκέλερ, δηλαδή, Ντέιβιντ Σουίμερ έχει δηλωσει πως το χοιρινό μπούτι είναι το αγαπημένο του φαγητό.

Το φαγητό στη σειρά
«Τα Φιλαράκια» γυρίστηκαν μπροστά σε ζωντανό κοινό κάτι που ήταν και από τα κλειδιά της επιτυχίας της σειράς. Μόλις τελείωνε το γύρισμα, θα μαζευόντουσαν όλοι μαζί, τρώγοντας πίτσα και μιλώντας για τη σειρά.

Στο επεισόδιο «The One Where Ross Got High» είχαμε δει τη Μόνικα να παραθέτει γεύμα στους φίλους και στην οικογένειά της για την Ημέρα των Ευχαριστιών. Η Ρέιτσελ αποφασίζει να συνεισφέρει και αυτή στο γεύμα φτιάχνοντας Τράιφλ.

Στην πραγματικότητα, όταν οι συγγραφείς αποφάσισαν να εντάξουν στο σενάριο αυτό το τράιφλ, υπήρχε  μια σύγχυση για το τι είναι τελικά. Η Ρέιτσελ ήταν τόσο αδέξια στη μαγειρική, που είχε μπερδέψει τις συνταγές και είχε προσθέσει κρέας στο γλυκό.

Για το σάντουιτς «The Moist Maker» ο Ρος μπορούσε να φτάσει στα άκρα! Του το έφτιαχνε κάθε χρόνο η Μόνικα, με τα περισσεύματα από τη γαλοπούλα του δείπνου των Ευχαριστιών και αυτό που το έκανε τόσο ξεχωριστό ήταν μία φέτα από ψωμί μουσκεμένη σε σάλτσα gravy στο ενδιάμεσο, ώστε να παραμένει ζουμερό. Οι συγγραφείς της σειράς είχαν πει πως όλοι αγαπούν να τρώνε τα φαγητά που ξέμειναν από τις «Ευχαριστίες» και κάπως έτσι γεννήθηκε η ιδέα.

Τέλος, τα κορίτσια της σειράς η Τζένιφερ, η Λίζα και η Μόνικα έτρωγαν μια κομπ σαλάτα κάθε μέρα, δηλαδή, κάθε μέρα για δέκα χρόνια είχαν κοινό γεύμα.

Δείτε επίσης:
Στα Χανιά ο σεφ Ράμσεϊ: Ποιο φαγητό τον ξετρέλανε;

Ο Γκόρντον Ράμσεϊ αποφάσισε -ξανά- να γίνει vegan;

Ανακαλύψαμε τι σιχαίνεται και δεν τρώει ποτέ ο Γκόρντον Ράμσεϊ