Η επίπεδη κοιλιά συγκαταλέγεται ανάμεσα στους στόχους των περισσότερων γυναικών, αλλά και ανδρών. Η επιτευξή της όμως γίνεται ιδιαίτερη δύσκολη όσο περνούν τα χρόνια, καθώς ο μεταβολισμός μας επιβραδύνεται με αποτέλεσμα να γίνεται όλο και πιο δύσκολο το να απαλλαγούμε από το περιττό λίπος στην περιοχή της κοιλιάς. Κι όμως η 50αρα πια Τζένιφερ Άνιστον τα έχει καταφέρει και για αυτό ευχαριστεί το καθημερινό πρωινό της smoothie.

Η συνταγή της περιλαμβάνει λαχανικά, φρούτα, αλλά και superfoods που της εγγυώνται ένα ξύπνημα γεμάτο ενέργεια και πλούσια θρεπτικά συστατικά. Στο μπλέντερ της βάζει λοιπόν πρωτεΐνη, μπανάνες, κεράσια, βατόμουρα, πράσινη σκόνη χόρτων και μάκα. Η σκόνη από τη ρίζα του φυτού είναι πλούσια σε μεταλλικά ιχνοστοιχεία (σίδηρο, ασβέστιο, μαγγάνιο και ψευδάργυρο) και περιέχει βιταμίνες Β2, Β6 και C. Το superfood αυτό θεωρείται επίσης ότι αποτελεί φυσικό βιάγκρα, καθώς μπορεί να αυξήσει τη λίμπιντο, τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες. Ακόμη, λέγεται ότι μπορεί να αυξήσει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων του άνδρα.

Όσον αφορά το υπόλοιπο διαιτολόγιό της η Τζένιφερ πιστεύει στο τρίπτυχο μέτρο, εγκράτεια και ηρεμία. Έτσι έχει καταφέρει να διατηρήσει το σώμα της τηλεοπτικής Ρέιτσελ ακόμη και 15 χρόνια μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου της σειράς.