Μέχρι τώρα σε κάθε του συναυλία του δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω του χάρη στην υπέροχη φωνή του σε μπαλάντες, όπως οι Stay with me και Lay me down. Πλέον μένουμε αποσβολωμένοι και λόγω της εντυπωσιακής αλλαγής στην εξωτερική του εμφάνιση.

smith old2

Ο λόγος για τον Σαμ Σμιθ, ο οποίος από το 2015 έχει χάσει περισσότερα από 23 κιλά, κάνοντας σπουδαίες αλλαγές στη διατροφή του και ενσωματώνοντας τη σωματική άσκηση στην καθημερινότητά του. Μπορεί την πλειονότητα των κιλών να τήν έχασε το 2015, ωστόσο η πρόσφατη φωτογράφιση που έκανε για το εξώφυλλο του περιοδικού L’ Uomo ήταν εκείνη που άφησε άφωνους τους θαυμαστές του, αφού το πρόσωπό του πλέον δείχνει εμφανώς αδυνατισμένο και σχεδόν αγνώριστο.

smith3

Για να τα καταφέρει συνεργάστηκε με τη διατροφολόγο, Amelia Freer, η οποία τον βοήθησε μάλιστα, όπως ανέφερε ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Instagram, να χάσει έξι κιλά σε μία βδομάδα. Στο ίδιο post δεν δίστασε να την ευχαριστήσει, λέγοντας πως χάρη στη βοήθειά της κατάφερε να αλλάξει τη σχέση του με το φαγητό και να γίνει χαρούμενος εσωτερικά και εξωτερικά. Πολλά αμερικανικά δημοσιεύματα, υποστηρίζουν πως ο Σμιθ ακολούθησε μια αυστηρή διατροφή, η οποία δεν συμπεριελάμβανε γλουτένη, γαλακτοκομικά προϊόντα και ζάχαρη. Ο ίδιος όμως ο τραγουδοποιός δήλωσε ότι “απλά σταμάτησε να τρώει τόσο μεγάλες ποσότητες”. Σε συνέντευξή του υποστήριξε μάλιστα πως δεν είναι σε δίαιτα και ότι απλά έμαθε να βλέπει με διαφορετικό τρόπο το φαγητό.

smith new

Από μικρός δεχόταν bullying επειδή ήταν ομοφυλόφιλος και παχύσαρκος. Και ενώ το πρώτο δεν μπορούσε να το αλλάξει, αποφάσισε να κάνει κάτι για να αλλάξει το δεύτερο. ‘Ετσι ξεκίνησε να γυμνάζεται τρεις φορές την εβδομάδα, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του, κάνοντας αερόβιες ασκήσεις αλλά ακολουθώντας και ένα πρόγραμμα ενδυνάμωσης. Μπορεί να έχει χάσει πολλά κιλά μέσα στα τελευταία δύο χρόνια, ωστόσο ο Σμιθ ποτέ δεν υποστήριξε ότι ήταν εύκολο ή ότι έχει πλέον άψογη σχέση με το σώμα του. “Πάντα θα έχω ανασφάλειες. Πάντα θα προσπαθώ γιατί αγαπώ το φαγητό περισσότερο απ’ όσο φαντάζεσαι. Πάντα θα είναι ένας αγώνας για εμένα”, είπε χαρακτηριστικά σε πρόσφατη συνέντευξή του. Και για εμάς, Σαμ, και για εμάς…