Ο Μπάρακ και η Μισέλ Ομπάμα παρέθεσαν χτες βράδυ το τελευταίο επίσημο δείπνο τους ως προεδρικό ζεύγος, με τιμώμενους προσκεκλημένους τον Ιταλό πρωθυπουργό Ματέο Ρέντσι με τη σύζυγο του, σε μια βραδιά που την παράσταση έκλεψαν οι ιταλικές γεύσεις και το ιταλικό στυλ!

obam

Ο Αμερικανός σεφ Μάριο Μπατάλι επιμελήθηκε το μενού της βραδιάς, που περιελάμβανε ραβιόλια γλυκοπατάτας με βούτυρο και φασκόμηλο, ζεστή σαλάτα κολοκύθας και ρολό βοδινού με μπρόκολο. Όσο για το επιδόρπιο, οι περίπου 400 καλεσμένοι των Ομπάμα -ανάμεσα τους και οι Giorgio Armani και η Gwen Stefani-, απόλαυσαν μια ιταλική τάρτα με πράσινο μήλο και ιταλικό παγωτό.

obam-re

retsi

Μάλιστα, ο Ιταλός πρωθυπουργός δεν παρέλειψε να επαινέσει τη Μισέλ Ομπάμα για τον λαχανόκηπο της, λέγοντας της ότι οι ντομάτες της είναι εξαιρετικές. Πρόσθεσε ωστόσο, ότι οι λόγοι της είναι ακόμη καλύτεροι!

aappe

Την ίδια στιγμή, ο Μισέλ Ομπάμα έκλεψε την παράσταση και με το ροζ – χρυσό Versace φόρεμα της, που απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι πρόκειται για μια από τις πιο κομψές πρώτες κυρίες που έχουν περάσει από τον Λευκό Οίκο.