Η Μαρία Μπεκατώρου είναι και αυτή τη φορά η παρουσιάστρια του «Your Face Sounds Familiar Ελλάδας 5» και μάλιστα έχει εντυπωσιάσει με την αλλαγή στην εικόνα της. Το σόου, που προβάλλεται κάθε Κυριακή από τον ΑΝΤ1 κατάφερε στην πρεμιέρα του να σημειώσει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Μάλιστα, πολύ συχνά γίνεται συχνά λόγος για την ανανεωμένη εμφάνιση, που είχε η Μαρία Μπεκατώρου και έτσι αξίζει να δούμε τι αλλαγές έκανε και κατάφερε πλέον να φτάσει να ζυγίζει μείον εννέα κιλά.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria Mpekatwrou fan page ®💖ツ (@mariampekatwrou_hxaratiszwis) on


Συγκεκριμένα, η Μαρία βρέθηκε στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού και φυσικά δεν έμεινε ασχολίαστη η αλλαγή στην εμφάνισή της. Η Μπεκατώρου είπε: «Η άλλη Μαρία έφυγε και δεν θέλω να ξανάρθει… Θα κρατήσω αυτή, όπως είναι…». Μέχρι τα είκοσι μου ήμουν σε αυτά τα κιλά, μετά… δεν ήμουν χοντρή, αλλά ήμουν παραπάνω κιλά!». Όπως είπε η Μαρία Μπεκατωρου μετά τις διακοπές, ξεχνούσε να φάει, επισημαίνοντας βέβαια πως αυτό δεν ήταν σωστό, και άρχισε σταδιακά να χάνει κιλά. Όπως πρόσθεσε στη συνέχεια, της άρεσε αυτό και αποφάσισε πως ήθελε να χάσει κιλά και να ακολουθήσει συγκεκριμένη διατροφή, καταφέρνοντας τελικά να χάσει εννιά ολόκληρα κιλά. Είπε ακόμη, «Στερήθηκα αυτά που αγαπώ πολύ, τα γλυκά, όχι τις σοκολάτες, αλλά τις κρέμες μου» είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπεκατώρου!

Από ότι φαίνεται η Μαρία απολαμβάνει 100% την αλλαγή της και έτσι είναι γεμάτη από αυτοπεποίθηση. Τελικά, ίσως μία αλλαγή στη διατροφή μας αξίζει τον κόπο για να αναπτερωθεί το ηθικό μας.