Αν έπρεπε να επιλέξεις ποιο θα ήταν το τελευταίο σου γεύμα, τι θα διάλεγες αλήθεια; Οι αγαπημένοι σου celebrities πάντως ξέρουν και το People συγκέντρωσε πρόσφατα τις απαντήσεις τους. Οι επιλογές τους, θα σε εκπλήξουν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shay Mitchell (@shaymitchell) στις

Shay Mitchell
Η πρωταγωνίστρια των σειρών Pretty Little Liars και You έχει δηλώσει φανατική της πίτσας. Για τελευταίο της γεύμα λοιπόν θα ήθελε τη μεγαλύτερη πίτσα που γίνεται, γεμάτη με κάθε λογής υλικά, ακόμη και ανανά και δίπλα πολλές συνοδευτικές sauce. Δεν σταματάει όμως εκεί και συνεχίζει με πατάτες τηγανητές με τρούφα, σούσι και για το τέλος noodles!

Jennifer Garner
Η γνωστή ηθοποιός, που μάλιστα αγαπάει πολύ και τη μαγειρική, δεν θα ήθελε να φτιάξει μόνη της το τελευταίο της γεύμα, αλλά θα πήγαινε για φαγητό σε ένα εστιατόριο της αμερικανικής αλυσίδας fast food Shake Shack.

Kim Kardashian
Η Kim Kardashian μπορεί να δήλωσε πρόσφατα ότι έχει γίνει vegan, ωστόσο για τελευταίο της γεύμα θα ήθελε μία πίτσα από τη Νέα Υόρκη.

Kourtney Kardashian
Η αδερφή της Kim, Kourtney, από την άλλη σκέφτεται ότι το τελευταίο γεύμα της θα ήταν με τα παιδιά της και έτσι, διάλεξε τηγανητές πατάτες και milkshake βανίλια από τα McDonald’s.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bradley Cooper (@bradleycooper__original) στις

Bradley Cooper
Ο Bradley Cooper είναι πολύ δεμένος με την οικογένεια του. Στην απονομή των φετινών Όσκαρ είχε πάρει μαζί και τη μαμά του, ενώ το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε να φάει είναι το cheesecake της γιαγιάς του! Ελπίζουμε κάποιος από την οικογένεια να έχει κρατήσει τη συνταγή.

Taylor Schilling
Για την πρωταγωνίστρια της σειράς «Orange is the new black», η επιλογή του τελευταίου γεύματος είναι απλή -ένα cheeseburger και τέλος!

Gwyneth Paltrow
Σε αντίθεση με τους περισσότερους celebrities που είδαμε πριν στη λίστα, η Gwyneth δεν θέλει κάτι απλό και σίγουρα δεν θα φάει junk food ούτε την τελευταία στιγμή της ζωής της. Το τελευταίο της γεύμα θα ήθελε να περιλαμβάνει στρείδια με cocktail sauce, γεμιστό ψητό αστακό, τηγανητές πατάτες και για το τέλος τυρί, μπαγκέτα και κόκκινο κρασί.