Ίσως οφείλεται στο ότι έχει ρίζες από το Νότο ή στο λαμπερό διάπλατό της χαμόγελο. Πάντως δεν μάς κάνει ιδιαίτερη εντύπωση ότι η Ρις Γουίδερσπουν θεωρείται μία από τις καλύτερες οικοδέσποινες του Χόλιγουντ. Φυσικά βέβαια, μια και έρχονται γιορτές, αποφασίσαμε να ψάξουμε εξονυχιστικά το διαδίκτυο για να βρούμε τα μυστικά της.

reese3

Η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι θεωρεί πολύ σημαντικό να κάνει κάποιες πολύ συγκεκριμένες κινήσεις όταν καταφθάνουν οι καλεσμένοι της στο σπίτι. “Μου αρέσει να προσφέρω στον κόσμο ένα ποτό όταν μπαίνουν σπίτι και τον κωδικό του WiFi- γιατί δεν θέλουν να τον ξέρουν επί τόπου;”, αναρωτήθηκε. Προφανώς, έχουμε να απαντήσουμε εμείς στην κατά τ’ άλλα ρητορική ερώτησή της. Όλοι έχουμε βρεθεί στη δύσκολη θέση, όπου θέλουμε επειγόντως να ρίξουμε μια ματιά στα mail μας ή -κακά τα ψέμματα- να ανεβάσουμε τη φωτογραφία με το χαριτωμένο σκυλάκι της οικογένειας στο instagram και δεν ξέρουμε πώς να ζητήσουμε τον κωδικό.

reese2

Όταν οι καλεσμένοι της πρόκειται να περάσουν τη νύχτα στο σπίτι, η Ρις φροντίζει να έχει πάντα στον ξενώνα καθαρά σεντόνια, αναπαυτικό στρώμα και φρεσκοπλυμένες λευκές πετσέτες. Θεωρεί επίσης πολύ σημαντικό να έχει στο μπάνιο προϊόντα υγιεινής, όπως οδοντόβουρτσα και οδοντόκρεμα, σαμπουάν και κοντίσιονερ για τυχόν ξεχασιάρηδες φίλους. “Είναι καλύτερο να τα έχεις έτοιμα, ώστε να μην είναι αναγκαίο να τα ζητήσουν”.

reese4

Στα dinner party της καλεί πάντα κάποιον που είναι καλός στις συζητήσεις, ή όπως λέει η ίδια “κάποιον που μπορεί να μιλά για ώρες”. Εάν τυχόν παρατηρήσει πως η βραδιά “κάνει κοιλιά”, κάνει πάντα 3 συγκεκριμένες ερωτήσεις, που είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσουν εφαλτήριο για μια καλή συζήτηση: “Ποια ήταν η πρώτη σου δουλειά;”, “Εάν μπορούσες να μετακομίσεις οπουδήποτε στον κόσμο, που θα πήγαινες;” και “Τι θα έκανες εάν θα έπρεπε να αλλάξεις ζωή επειγόντως;”. Αυτό θα πει οικοδέσποινα προετοιμασμένη για παν ενδεχόμενο.