Η Έλσα Χοσκ αποτελεί ένα από τα πιο hot πρόσωπα των ημερών, καθώς περπάτησε στην πασαρέλα της Victoria’s Secret, φορώντας το φετινό Fantasy Bra του 1 εκατομμυρίου, γεγονός που αποτελεί την ύψιστη τιμή για έναν Άγγελο.

Τι και αν το σουτιέν της είναι διακοσμημένο με 2.000 διαμάντια Swarovski και ένα κόσμημα των 71 καρατίων στο κέντρο, το διάσημο μοντέλο είναι πολύ ταπεινό όσον αφορά τις διατροφικές του προτιμήσεις. Πιο συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της το αγαπημένο της φαγητό είναι τα σουηδικά κεφτεδάκια και η πίτσα.

Για την ακρίβεια, δήλωσε πως το πρώτο πράγμα που θέλει να κάνει μετά τα σόου είναι να αποδώσει φόρο τιμής στην πατρίδα της, τη Σουηδία και να απολαύσει ένα κομμάτι πίτσας ακριβώς έτσι όπως τη φτιάχνουν εκεί. «Στη Σουηδία έχουμε την καλύτερη πίτσα. Για όλους τους άλλους είναι αηδιαστική γιατί βάζουμε συστατικά, όπως γαρίδες και μπανάνες και άλλα περίεργα υλικά», είπε. «Ακούγεται τόσο αηδιαστική, αλλά είναι τόσο νόστιμη… Θα μπορούσα να πάρω το αεροπλάνο για Σουηδία, μόνο για να φάω αυτήν την πίτσα», εξήγησε.