Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποτέλεσε τις προηγούμενες μέρες το πρόσωπο των ημερών, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Αυστραλία, χάρη στις επιτυχίες του στο τένις. Όπως είναι φυσικό λοιπόν όλοι θέλουν να μάθουν τα πάντα για τον Έλληνα, που έχει κερδίσει πολλούς από τους πιο δυνατούς παίκτες στο τένις.

Η ιστοσελίδα Eurosport δημοσίευσε ένα βίντεο, που παιδάκια ρωτούν τον Στέφανο διάφορες ερωτήσεις. Μία από αυτές αφορούσε και το αγαπημένο του αυστραλιανό φαγητό. «Vegemite!», απάντησε. «Γιατί τη μισώ!», πρόσθεσε, προκαλώντας… σύγχυση στους θαυμαστές του σχετικά με το αν του αρέσει το δημοφιλές άλειμμα.

Το vegemite είναι ένα σκουρόχρωμο, αλμυρό και ελαφρώς πικρό στη γεύση άλειμμα από εκχύλισμα μαγιάς, το οποίο οι Αυστραλοί λατρεύουν! Για να ενισχύσουν τη γεύση του, συχνά το πασπαλίζουν με τυρί, ενώ κάποιοι το κάνουν και σάντουιτς, προσθέτοντας και άλλα υλικά όπως μαρούλι, αβοκάντο και ντομάτα. Η υψηλή περιεκτικότητα του σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β, σύμφωνα με έρευνες, το κάνει ιδιαίτερα ευεργετικό για την υγεία, καθώς βοηθά στη ρύθμιση των νευροδιαβιβαστών στον εγκέφαλο που ελέγχουν τη διάθεση και εμποδίζουν την παραγωγή ομοκυστεΐνης στο αίμα που μπορεί να οδηγήσει στη δημιουργία άγχους.