Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο όταν θέλεις να φας ένα υγιεινό και ελαφρύ γεύμα από μια περιποιημένη σαλάτα. Για να την απολαύσεις, θα πρέπει όμως να ξέρεις να τη φτιάχνεις σωστά. Ας μην κοροϊδευόμαστε σε κανέναν δεν αρέσει να τρώει ένα μπολ από άνοστη πρασινάδα.

Το μυστικό βρίσκεται στην ποικιλία των υλικών και φυσικά στο σωστό dressing. Τα έτοιμα dressing του σούπερ μάρκετ όμως είναι γεμάτα με ζάχαρη και λιπαρά, που μπορούν πολύ εύκολα να μετατρέψουν το ελαφρύ σου γεύμα σε θερμιδική βόμβα. Εμείς σού προτείνουμε να φτιάξεις το δικό σου και -γιατί όχι- να ακολουθήσεις τη συμβουλή της διατροφολόγου της Ντρου Μπάριμορ.

Όπως αποκάλυψε η διατροφολόγος, η ηθοποιός προσθέτει πάντα λίγο νέκταρ καρύδας στο σπιτικό της dressing για να χαρίσει την απαραίτητη γλυκιά νότα στη σαλάτα της. «Λίγο λευκό ξίδι και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο μπορούν να δώσουν υπέροχη γεύση στη σαλάτα», λέει. «Πρόσθεσε λίγο νέκταρ καρύδας για να κάνεις το dressing πιο γλυκό και να βάλεις πλούσια θρεπτικά συστατικά στη σαλάτα», συνεχίζει. «Το νέκταρ καρύδας περιέχει μέταλλα, αλλά και βιταμίνες του συμπλέγματος B και C», εξηγεί.

Το αγαπημένο dressing της ηθοποιού περιέχει ξίδι, ελαιόλαδο, νέκταρ καρύδας, χυμό λεμονιού, λίγη μουστάρδα Dijon και αλατοπίπερο.