Μπορεί η Σοφία Αλιμπέρτη να λείπει εδώ και χρόνια από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες, αλλά καθόλου δεν φαίνεται αυτό να την στεναχωρεί αφού έχει επιλέξει να ζήσει μια πιο ήρεμη ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στο πανέμορφο νησί της Πάρου. Εκεί η ηθοποιός και παρουσιάστρια επέλεξε να κάνει στροφή στη καριέρα της και να ανοίξει τη δική της καφετέρια-μπαρ.

fotis5

Το γουστόζικο μπαρ αυτό, ακούει στο όνομα “Fotis” και βρίσκεται σε μια μοναδική τοποθεσία στη Νάουσα, με τα τραπεζάκια και τους καναπέδες να απλώνονται ως εκεί που σκάει το κύμα. Στον εξωτερικό χώρο μπορείς να απολαύσεις τον καφέ ή το ποτό σου, ακούγοντας τα κύματα και νιώθοντας το θαλασσινό αεράκι να φυσάει γλυκά το πρόσωπό σου. Στον εσωτερικό χώρο η μίνιμαλ διακόσμηση, με τους κατάλευκους τοίχους και καναπέδες και τις μικρές χρωματιστές πινελιές με μοσχομυριστά λουλούδια, πίνακες ζωγραφικής και κεριά, είναι σίγουρο πως θα σε χαλαρώσει και θα σε μαγνητίσει. Με υπέροχη θέα, άνετο και ευχάριστο χαλαρωτικό περιβάλλον, καλή μουσική και μεγάλη ποικιλία σε καφέδες και ποτά έχει γίνει γρήγορα ένα από τα αγαπημένα μαγαζιά των ντόπιων της περιοχής και των επισκεπτών του νησιού.

fotiss

«Έχει αφοσιωθεί για τα καλά σε αυτό και δεν είναι τυχαίο πως το αποκαλεί το τρίτο της παιδί», αναφέρει άνθρωπος από το στενό περιβάλλον της Σοφίας Αλιμπέρτη σε γνωστό περιοδικό. Ντόπιοι και γνωστοί της λένε μάλιστα πως τα πάντα περνούν από το χέρι της, από τη διοίκηση του μαγαζιού μέχρι και τη διακόσμηση. «Ήθελε να αποχωρήσει όσο ήταν στην κορυφή και όχι όταν την βαρεθεί το κοινό», απαντά άνθρωπος που την γνωρίζει στην ερώτηση εάν της λείπει η παρουσίαση εκπομπών και η δουλειά του ηθοποιού.

Info
Νάουσα 84401, Πάρος, Κυκλάδες, τηλ. 2284 053000