Όπως μπορείς να φανταστείς τα γυρίσματα για το Survivor ήταν πολύωρα και φυσικά πολύ κουραστικά, και για τους παίκτες, που διαγωνίζονταν, αλλά και για τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες και τον παρουσιαστή, Σάκη Τανιμανίδη.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Σάκης είχε πάντα μαζί του μερικά σνακ για να παίρνει ενέργεια και να μπορεί να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της δουλειάς. Όπως ξέρεις πολύ καλά ο παρουσιαστής προσέχει σε καθημερινή βάση τη διατροφή. Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να μην έχει μαζί του ένα άκρως υγιεινό σνακ. Η επιλογή του; Φρέσκος ανανάς Καραϊβικής!

Ο ανανάς αποτελεί πλούσια πηγή θρεπτικών συστατικών, συμπεριλαμβανομένων των βιταμινών Α και C, αλλά και μετάλλων, όπως ο φώσφορος, το κάλιο και το ασβέστιο. Επίσης, έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε λίπος και χοληστερόλη, ενώ είναι γεμάτος φυτικές ίνες, οι οποίες συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος, εξαλείφοντας τη δυσκοιλιότητα και χαρίζοντάς μας επίπεδη κοιλιά. Επιπλέον, χάρη στα αντιοξειδωτικά που περιέχει, αποτελεί εξαιρετικό σύμμαχο κατά των ασθενειών των ματιών, ενώ παράλληλα καθυστερεί και τη διαδικασία γήρανσης των κυττάρων, αφού διατηρεί την ελαστικότητα και ενυδάτωση της επιδερμίδας μειώνοντας έτσι την εμφάνιση ρυτίδων. Μπορεί ακόμα να συμβάλλει στην προστασία έναντι της εμφάνισης πολλών ασθενειών, όπως καρδιαγγειακών παθήσεων, διαβήτη και καρκίνου, ενώ μπορεί να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα προστατεύοντας έναντι του κοινού κρυολογήματος.