Η Τόνια Σωτηροπούλου αποτελεί μία από τις πιο λαμπερές και εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής showbiz. Το πρώην κορίτσι του Τζέιμς Μποντ και νυν του αγαπημένου Κωστή Μαραβέγια γυμνάζεται και τρέφεται σωστά σε καθημερινή βάση για να διατηρεί την άψογη σιλουέτα της. Η μέρας της ξεκινά με τον πιο υγιεινό τρόπο και πιο συγκεκριμένα με ένα smoothie φρούτων.

Όπως μάς έδειξε σε βίντεο στα Insta stories της, το smoothie της περιέχει φράουλες, μπανάνα, μύρτιλλα, σμέουρα, μούρα, κουρκουμά, σπόρους chia, γάλα αμυγδάλου και σκόνη πρωτεΐνης. Αυτό το smoothie αποτελεί το τέλειο γεύμα για να ξεκινήσεις τη μέρα σου, καθώς περιέχει πολύτιμα θρεπτικά συστατικά, που θα σού δώσουν την απαραίτητη ενέργεια για να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις της μέρας.

Οι μπανάνα θα χαρίσει στον οργανισμό σου κάλιο, τα μούρα αντιοξειδωτικά και βιταμίνες, ενώ οι σπόροι chia «καλά» λιπαρά, φυτικές ίνες και Ω3. Ο κουρκουμάς έχει αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, ενώ πιστεύεται ότι προωθεί την γενική υγεία του εγκεφάλου και βοηθά στην αργή ανάπτυξη του καρκίνου. Τέλος, η σκόνη πρωτεΐνης θα κάνει το smoothie αυτό απίστευτα χορταστικό!