Απ’ ό,τι φαίνεται διανύουμε την περίοδο που η νοσταλγία στη μεγάλη οθόνη φέρνει μεγάλα κέρδη, κι έτσι οι κινηματογραφικές αίθουσες έχουν γεμίσει με remake κλασικών παιδικών ταινιών, όπως ο Αλαντίν και ο Ντάμπο. Του χρόνου αναμένεται να δούμε και τη Μικρή Γοργόνα και οι προτάσεις για το cast έχουν ήδη ξεκινήσει!

Δεν ξέρουμε ο casting director τι έχει στο νου του, πάντως οι χρήστες του Twitter προτείνουν τον Γκόρντον Ράμσεϊ για τον ρόλο του οργισμένου σεφ του Πρίγκιπα Έρικ, Λούις. Και οι δυο τους λατρεύουν τα οστρακοειδή και γενικά το καλό φαγητό και φυσικά δεν διστάζουν να φωνάξουν μέσα στην κουζίνα τους! Σε περίπτωση που δεν το θυμάσαι, ο Γάλλος σεφ στην ταινία ήταν αυτός που κυνηγούσε τον κάβουρα Σεμπάστιαν μέσα στην κουζίνα για να τον μαγειρέψει, χωρίς καμία επιτυχία τελικά!

Μπορεί ο Γκόρντον Ράμσεϊ να είναι τέλειος για το συγκεκριμένο ρόλο, ωστόσο δεν έχει απαντήσει ακόμα αν ενδιαφέρεται. Ένας ακόμα σεφ που το Twitter προτείνει για τη συγκεκριμένη ταινία είναι ο Γκάι Φέρι για το ρόλο της Ούρσουλας. Και ναι εκείνος απάντησε και μάλιστα με πολύ χιούμορ!