Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Φαίη Σκορδά, αν και μητέρα δύο παιδιών πλέον, βρίσκεται από την εποχή του Alter μέχρι και σήμερα, πολύ ψηλά στη λίστα με τις πιο καλλίγραμμες παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση. Όσο καλά γονίδια και να έχει, σίγουρα θα πρέπει να γυμνάζεται και τρέφεται πολύ υγιεινά, ώστε να μπορεί να διατηρεί αυτές τις αναλογίες. Ψάξαμε λοιπόν και βρήκαμε ακριβώς τι τρώει κάθε μέρα:

A post shared by Fay Skorda (@fayskorda) on

Για πρωινό επιλέγει μία κούπα δημητριακά με γάλα. Όπως έχουμε δει μάλιστα και στο προφίλ της στο instagram πολλές φορές είναι αρκετά ελαστική με τις επιλογές δημητριακών που κάνει, αφού συχνά βάζει στο μπολ της τα σοκολατένια που τρώει ο 7χρονος Γιάννης και ο 4χρονος Δημήτρης. Λίγο αργότερα τρώει μία μπανάνα και μία φρυγανιά ολικής αλέσεως ως σνακ.

A post shared by Fay Skorda (@fayskorda) on

Το μεσημεριανό της γεύμα είναι ο κλασικός συνδυασμός άπαχης πρωτεΐνη και πράσινων σαλατικών, που επιλέγουν πολλά μοντέλα. Πιο συγκεκριμένα, τρώει ένα μπολ πράσινη σαλάτα με άπαχο μοσχαρίσιο κρέας ή σαλάτα με μία κούπα μαρούλι, λίγο cottage cheese και 90γρ. κοτόπουλο.

A post shared by Fay Skorda (@fayskorda) on

Το βραδινό είναι το γεύμα με το οποίο φροντίζει να γεμίζει τον οργανισμό της με τα πολύτιμα μέταλλα και τις βιταμίνες που χρειάζεται, αφού συχνά επιλέγει μια πολύχρωμη, δροσερή φρουτοσαλάτα. Εναλλακτικά επιλέγει ένα γιαούρτι, όπως πολλές δίαιτες προτείνουν για βραδινό.

A post shared by Fay Skorda (@fayskorda) on