Ο Gordon Ramsay άφησε για λίγο τα καλά ακονισμένα του μαχαίρια (και δόντια) και το καυστικό του ύφος για να έρθει αντιμέτωπος με τους μικρούς και χαριτωμένους σεφ που συνάντησε ποτέ.

junior

Πιο συγκεκριμένα, ο διάσημος σεφ βρέθηκε την 1η Αυγούστου στην εκπομπή The Late Late Show With James Corden για την πρεμιέρα του Master Chef Junior Junior. Πρόκειται στην ουσία για το γνωστό σόου με σεφ του Ramsay αλλά σε έκδοση…μινιατούρα, αφού διαγωνιζόμενοι ήταν νήπια. Το πρώτο επεισόδιο ξεκίνησε με μια φωνή να λέει με δραματικό τόνο: “Πρώτα ήρθε το Μaster Chef, μετά οι προσδοκίες ανέβηκαν και οι ηλικίες έπεσαν με το Master Chef Junior. Και τώρα, παρουσιάζουμε το μεγαλύτερο σόου που κάναμε ποτέ, το Master Chef Junior…Junior”.

junior5

H καρδιά μας πραγματικά έγινε χίλια κομμάτια μόλις παρακολουθήσαμε τους δεκάδες τρόπους με τους οποίους τα παιδάκια προσπάθησαν να εντυπωσιάσουν τον αυστηρό σεφ. Άλλα έφτιαξαν donuts από πλαστελίνη, άλλα ετοίμασαν πιάτα με ωμό κρέας και κάποιος πιο τολμηρός γέμισε το αυτοκινητάκι του με ψωμί, κάτι το οποίο προκάλεσε την οργή του Ramsay, ο οποίος φώναξε “Είπα όχι παιχνίδια”. Μπορεί το όλο σκηνικό να ήταν υπερβολικά χαριτωμένο και ξεκαρδιστικό, ωστόσο δεν πρόκειται ποτέ να το ξαναδούμε στις οθόνες μας αφού τελικά οι δύο άντρες ανακοίνωσαν πως δεν θα αποτελέσει μόνιμο κομμάτι του προγράμματος. Μέχρι το δίκτυο να αλλάξει γνώμη όμως εμείς θα αρκεστούμε στο να παρακολουθούμε το απίστευτο βίντεο.