Ο Γιώργος Σουξές- γνωστός πια σε όλους μας, ως ο «ενωμοτάρχης Προύσαλης»- από τις Άγριες Μέλισσες, έχει κάνει μία τεράστια αλλαγή στην εικόνα του, καθώς έχασε 36 κιλά.

Ο Γιώργος Σουξές πρόσφατα σε συνέντευξή του στο περιοδικό «7 μέρες TV», δήλωσε σχετικά με την απωλεία του βάρους του: «Νιώθω πολύ καλύτερα. Δεν το έπραξα γιατί είχα κάποιο πρόβλημα υγείας. Δεν σας κρύβω όμως ότι ήθελα να προλάβω μην τυχόν συμβεί το οτιδήποτε. Θέλω να χάσω ακόμα 12 κιλά για να αισθανθώ απόλυτα εντάξει με τον εαυτό μου».

Ο Γιώργος Σουξές ζυγίζει πια 110 κιλά, επισημαίνοντας πως τα παραπάνω κιλά αποτέλεσαν εμπόδιο στην προσωπική του ζωή, ωστόσο όχι στην τηλεοπτική ή στην κινηματογραφική του καριέρα.

Ο ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξη του, τον Μάιο στην εκπομπή «Live Tonight» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, είχε αναφέρει σχετικά με το θέμα των κιλών του ότι είχε επισκεφτεί διατροφολόγο.

Όπως είχε πει σχετικά με το διατροφικό του πρόγραμμα: « Όταν είχα τα πολλά κιλά, ο διατροφολόγος μου είπε να μην κάνω καθόλου άσκηση, γιατί όταν θα γυρνάω σπίτι, δε θα αφήνω τίποτα στο ψυγείο. Τώρα με έχει αφήσει και περπατάω.

Πάω κάθε μέρα μια ώρα περπάτημα μέχρι το βουνό. Το πρωί τρώω γάλα με κουάκερ και ένα κομμάτι τυρί. Το μεσημέρι κάτι ψητό με σαλάτα και ένα φρούτο και το βράδυ πάλι ψητό με σαλάτα και φρούτο ή το πρωινό μου αν δεν πεινάω πολύ» είχε πει χαρακτηριστικά ο ενωμοτάρχης των «Άγριων Μελισσών».

 

Διαβάστε επίσης:
Η συνταγή της Βίκυς Καγιά για αλμυρό κέικ