Το ότι η Μυρτώ Αλικάκη είναι εξαιρετική μαγείρισσα είναι γνωστό, εξάλλου πάρα πολλές φορές και εμείς παρουσιάζουμε τα φαγητά, που φτιάχνει και που μοιάζουν να είναι εξαιρετικά νόστιμα. Ωστόσο, αυτή τη φορά το πιάτο της είχε και ειδική αφιέρωση στον Δημήτρη Σκαρμούτσο. Τι μαγείρεψε; Μακαρονάδα με μύδια, σαφράν, λαχανικά, και κρέμα γάλακτος.

Προφανώς η Μυρτώ θέλοντας να καμαρώσει το πιάτο της έκανε αυτήν την ξεχωριστή αφιέρωση. Κάτω από την αφιέρωση η ηθοποιός έχει γράψει αναλυτικά τη συνταγή με τα βήματα, ενώ τα σχόλια εκθειάζουν τη μαγειρική της. Μάλιστα, ανάμεσα σε αυτούς, που έχουν σχολιάσει είναι ο ηθοποιός Άκης Σακελλαρίου, η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη, η σεναριογράφος Μιρέλα Παπαοικονόμου, αλλά και δεκάδες άλλα άτομα που έσπευσαν να γράψουν: «Είσαι απίστευτη… ηθοποιός αλλά και σεφ.. Καλή Χρονιά Μυρτώ», «Δεν αντέχουμε άλλο….έλα σπίτι μου ….ο γιος μου λατρεύει τις συνταγές σου», «Ωραία φαγητά κάνεις Μυρτώ! Και απ’ τις καλύτερες ηθοποιούς μας είσαι! Συγχαρητήρια! Χρόνια πολλά! Καλή χρονιά!». Να σημειώσουμε, εδώ πως απάντηση από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο δεν είδαμε τουλάχιστον μέχρι τώρα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Myrto Alikaki Actress (@myrtoalikaki_official) on

Και επειδή, η Μυρτώ μαγειρεύει καλά και μας άνοιξε την όρεξη, σας δίνουμε και εμείς τις πιο νόστιμες συνταγές με βάση τα ζυμαρικά. Βρείτε εκείνες, που σας ταιριάζουν και δημιουργήστε!

Το άρθρο της εβδομάδας