Η Αντζελίνα Τζολί συμμετέχει στο πρόγραμμα «No Kid Hungry» που υλοποιείται στις ΗΠΑ, για την κάλυψη των επισιτιστικών αναγκών των παιδιών στην Αμερική, που πλήττονται από το κλείσιμο σχολείων λόγω κορωνοϊού.

Με τα σχολεία να έχουν κλείσει σε όλη την αμερικανική επικράτεια, οι μαθητές ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, που βασίζονται σε σχολικά γεύματα, κινδυνεύουν να μην τρέφονται. Για να τους βοηθήσει, η γνωστή ηθοποιός δώρισε 1 εκατομμύριο δολάρια στο πρόγραμμα No Kid Hungry, που είναι επικεντρωμένο στη σίτιση παιδιών που το έχουν ανάγκη.

«Από αυτήν την εβδομάδα, πάνω από ένα δισεκατομμύριο παιδιά σε όλο τον κόσμο είναι εκτός σχολείου λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Πολλά παιδιά εξαρτώνται από τη φροντίδα και τη διατροφή που λαμβάνουν κατά τη διάρκεια των σχολικών ωρών, συμπεριλαμβανομένων σχεδόν 22 εκατομμυρίων παιδιών στην Αμερική, που εξαρτώνται από τη στήριξη σίτισης», δήλωσε η Αντζελίνα Τζολί.

Σημειώνεται, ότι στο πλαίσιο του προγράμματος, ήδη έχει διανεμηθεί βοήθεια 2 εκατομμυρίων δολαρίων σε 78 διαφορετικές οργανώσεις, σε 30 πολιτείες στις ΗΠΑ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε επίσης:
Κορωνοϊός: Βραβευμένος σεφ μαγειρεύει για άπορους Λονδρέζους

Εστιατόριο που έκλεισε εξαιτίας του κορωνοϊού χάρισε 360 κιλά κοτομπουκιές!

Κορωνοϊός: Ο Jon Bon Jovi πλένει πιάτα στην κουζίνα του φιλανθρωπικού εστιατορίου του