Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι το Met Gala είναι ένα από τα πιο περίβλεπτα events της χρονιάς με τους celebrities να κάνουν τις πιο εξαντρίκ εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί και τις πιο ακραίες δίαιτες για να προετοιμαστούν για τη μεγάλη βραδιά. Πάρε για παράδειγμα την Κιμ Καρντάσιαν, που λίγες εβδομάδες πριν το απόλυτο fashion event ανακοίνωσε ότι θα κάνει μια αρκετά σκληρή αποτοξίνωση.

«Τώρα είμαι στην τρίτη μέρα του 10ήμερου προγράμματος Sunfare Optimal Cleanse! Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που το κάνω αυτό, παιδιά, αλλά σίγουρα θα πρέπει να προετοιμαστώ ψυχικά», γράφει στην εφαρμογή της. «Έχω να πάω στο Met Gala και έχω γυμναστεί πολύ σκληρά, αλλά ξεκίνησα να τρώω πολλά γλυκά και ήθελα να αλλάξω απλά τις διατροφικές μου συνήθειες ώστε να τρώω πιο υγιεινά και να κόψω τη ζάχαρη από τη ζωή μου όσο πιο πολύ μπορώ», συνεχίζει. «Πάντα έχουμε γλυκά τριγύρω και είναι πολύ δύσκολο όταν υπάρχουν πειρασμοί παντού», παραδέχεται.

Τι κάνει όμως ακριβώς; Σύμφωνα με το E!News, η συγκεκριμένη δίαιτα περιλαμβάνει ως επί το πλείστον πρωτεΐνούχα shakes. Παρόλο που πολλά έχουν γεύση σοκολάτα, μην ξεγελαστείς και πιστέψεις ότι πρόκειται για εύκολη δίαιτα. Ένα έχουμε να σού πούμε: Από την 4η μέχρι την 6η μέρα του προγράμματος, πίνεις αποκλειστικά shakes και τσάι βοτάνων. Μιλάμε για πείνα δηλαδή όχι αστεία! Άλλες μέρες επιτρέπονται ορισμένα στερεά γεύματα, όπως σαλάτα με σολομό και καυτερή μουστάρδα, γουακαμόλε και τσιπς λαχανικών, κολοκύθα με σούπα και σαλάτα, αλλά και μπουρίτος με κοτόπουλο και μαρούλι αντί για πίτα.

giphy