Τι και αν ξέρουμε ότι έχουν περάσει περίπου 15 χρόνια από την πρώτη προβολή της ταινίας Catwoman, ακόμα δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε πως η Χάλι Μπέρι έχει φτάσει τα 51. Το φρέσκο της πρόσωπο και το εντυπωσιακά γυμνασμένο της σώμα φαντάζουν να ανήκουν σε μια πολύ νεότερη γυναίκα. Ποιο είναι το μυστικό της;

Η Χάλι ορκίζεται στο ζωμό κρέατος, που γρήγορα έχει εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες διατροφικές τάσεις στο Χόλιγουντ. «Μπορείς να τον φτιάξεις μόνος σου. Μπορείς να πας στο χασάπη και να πάρεις όλα τα κόκαλα που πρόκειται να πετάξουν και θα σου τα δώσει δωρεάν», λέει σε συνέντευξή της. «Παίρνεις τα κόκαλα, τα βράζεις για 24 ώρες… και πίνεις το ζωμό. Είναι απίστευτα γεμάτος με κολλαγόνο», εξηγεί.

Ο ζωμός κρέατος έχει αποκτήσει φανατικούς λάτρεις τελευταία, καθώς αποτελεί εξαιρετική πηγή καλίου, πρωτεΐνης, βιταμίνης D και πολλών άλλων θρεπτικών συστατικών, ενώ παράλληλα έχει πολύ χαμηλό θερμιδικό φορτίο. Επιπλέον, όπως υποστηρίζει και η ηθοποιός, μπορεί να αντιστρέψει τα σημάδια του χρόνου, χάρη στο κολλαγόνο που περιέχει, το οποίο και ευθύνεται για τη σφριγηλή και νεανική της επιδερμίδα.

Εσύ ήπιες το ζωμό σου σήμερα;

Το άρθρο της εβδομάδας