Ένα από τα καλά των διακοπών είναι ότι πηγαίνοντας στα χωριά μας ή το πατρικό μας σπίτι, έχουμε την ευκαιρία να γευτούμε και πάλι τις νόστιμες λιχουδιές που μάς έφτιαχναν οι γονείς και οι παππούδες μας όταν ήμασταν παιδιά.

Έτσι λοιπόν και η Δούκισσα όταν πήγε στο πατρικό της μπόρεσε να απολαύσει τη λαχταριστή τυρόπιτα που πάντα της έφτιαχνε η γιαγιά της όταν ήταν μικρή. Όπως μάς έδειξε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η παρουσιάστρια αγαπά τόσο πολύ την πίτα της γιαγιάς της ώστε έφαγε ένα μεγάλο μέρος του ταψιού, πράγμα που μπορεί να δικαιολογείται βέβαια και από το γεγονός ότι είναι έγκυος.

View this post on Instagram

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on

«Όταν πηγαίνεις στο πατρικό σου σπίτι και η γιαγιάκα σου ετοιμάζει την αγαπημένη σου σπιτική τυρόπιτα…», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram. «Όλα τα κομμάτια που λείπουν τα έφαγα εγώ (εννοείται μόνο γωνίες) 🤪 Πιστεύεις το παράκανα; Δες την επόμενη φωτογραφία για να καταλάβεις)», συνέχισε.

Μπορεί η Δούκισσα να μην μάς έδωσε την οικογενειακή συνταγή, ωστόσο αν πατήσεις ΕΔΩ θα βρεις πολλές λαχταριστές συνταγές για τυρόπιτα, που σίγουρα θα σου ανοίξουν -κι άλλο- την όρεξη!