Η Κρίσι Τέιγκεν έδωσε τη δική της απάντηση σε ένα troll του Twitter, που την κατηγόρησε ότι έκλεψε τη συνταγή ενός σεφ, παρουσιάζοντας την ως δική της.

Η Κρίσι Τέιγκεν έχει καταφέρει να κάνει ένα επιτυχημένο πέρασμα από το μόντελινγκ στη μαγειρική, δημοσιεύοντας τα δικά της βιβλία συνταγών, υπογράφοντας μία σειρά από μαγειρικά σκεύη και αποκτώντας το δικό της γαστρονομικό site. Πάνω από όλα, είναι μια από τις πιο επιδραστικές foodies στα social media, με τους διαδικτυακούς της φίλους να ακολουθούν πιστά κάθε συνταγή ή μαγειρικό tip που δημοσιεύει. Πρόσφατα όμως, μια δημοσίευση στα social media, παραλίγο να αμαυρώσει το μαγειρικό της προφίλ.

Συγκεκριμένα, στις 12 Μαΐου ένας χρήστης στο Twitter σχολίασε ότι η Τέιγκεν είχε κλέψει μία συνταγή κάποιου Chef Mike, αλλάζοντας απλά ένα υλικό και ότι ο σεφ ήταν έτοιμος να υποβάλει και μήνυση γι αυτό. Σε απάντηση του, η Τέιγκεν δήλωσε ότι δεν γνωρίζει κάποιον chef Mike συμπληρώνοντας ότι πιθανότατα και αυτός δεν θα χαιρόταν αν κάποιος που δηλώνει φίλος του αποκαλύπτει ότι πρόκειται να υποβάλι μήνυση πριν αυτό συμβεί.

Όπως διαβάζουμε στο Independent, ο χρήστης του Twitter συνεχίζοντας την επίθεση του, έγραψε σε νέο tweet: «Κρίσι απλά χρησιμοποίησε τα ΔΙΚΑ σου ταλέντα και όχι άλλων. Μόνο αυτό λέω!», προσθέτοντας ότι η Τέιγκεν έχει εκμεταλλευτεί πολλούς που δούλευαν όλη τους τη ζωή πάνω σε αυτό το πεδίο και τώρα εκεί χρησιμοποιεί τις ιδέες τους ως δικές της, καλώντας την να αποδίδει τα εύσημα σε όποιον ανήκει η αρχική ιδέα.

Για μία ακόμη φορά η Τέιγκεν δεν άφησε το άσχημο σχόλιο ασχολίαστο και ζήτησε να μάθει τα ακριβή στοιχεία του Chef Mike, ώστε να επικοινωνήσει μαζί του. Η ίδια πρόσθεσε ότι δεν έχει κλέψει ποτέ συνταγή από κανέναν και πάντα εκθειάζει τα εστιατόρια που της αρέσουν.

Δείτε επίσης:
Με τι να αντικαταστήσεις τα υλικά των συνταγών που σου λείπουν, σύμφωνα με την Κρίσι Τέιγκεν

Η Κρίσι Τέιγκεν απέκτησε επιτέλους το δικό της γαστρονομικό site

Το μπανανόψωμο της Κριστίν Τέιγκεν που αναστάτωσε το Twitter