Η βασίλισσα της pop μπήκε και αυτή στην κουζίνα εν μέσω πανδημίας και μάλιστα, όχι μόνη της αλλά με τον 26χρονο σύντροφό της Αλαμαλίκ Γουίλιαμς και τα παιδιά της.

Σε βίντεο που ανέβασε η ίδια στο Instagram, η Μαντόνα εμφανίζεται να μαγειρεύει, ενώ παίζει το γνωστό ιταλικό τραγούδι «Μάμπο Ιταλιάνο», δείχνοντας ταυτόχρονα τα παιδιά της και τον σύντροφό της.

Το βίντεο κάνει τον γύρο των διεθνών ΜΜΕ, καθώς η Μαντόνα δεν εμφανίζεται συχά στην κουζίνα και πόσο μάλλον με τους δικούς της ανθρώπους. Μάλιστα, δε δείχνει το πρόσωπό της, ενώ φαίνεται απλά να ανακατεύει μηχανικά το μίγμα, που έχει ετοιμάσει. Φυσικά, το βίντεο έχει πολύ ενδιαφέρον, όπως και τα σχόλια των φαν της, που γράφουν πόσο απίστευτο είναι, που βλέπουν τη Μαντόνα να μαγειρεύει.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna) on

Βέβαια, να σημειώσουμε εδώ πως η Μαντόνα πρόσφατα ανακοίνωσε ότι είναι θετική στον κορωνοϊό, κάνοντας την αποκάλυψη μέσα από τη σελίδα της στο Instagram, όπου έχει 15 εκατομμύρια ακόλουθους.

Η Μαντόνα έγραψε στο εν λόγω post: «Όταν είναι θετικό το τεστ για τα αντισώματα σημαίνει ότι έχεις κορωνοϊό, που προφανώς και είχα καθώς ήμουν άρρωστη στο τέλος της περιοδείας μου στο Παρίσι, πριν από τουλάχιστον επτά εβδομάδες, μαζί με πολλούς άλλους καλλιτέχνες από το σόου μου. Την περίοδο εκείνη όλοι μας νομίζαμε ότι είχαμε μια βαριά γρίπη. Ευτυχώς είμαστε όλοι καλά τώρα».

Διαβάστε ακόμη:
14 celebrities ανοίγουν τις εντυπωσιακές κουζίνες τους

H παράξενη διατροφή της Ναόμι Κάμπελ

Με τι να αντικαταστήσεις τα υλικά των συνταγών που σου λείπουν, σύμφωνα με την Κρίσι Τέιγκεν

Το άρθρο της εβδομάδας