Σε περίπτωση που δεν το πήρες χαμπάρι, την περασμένη Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου, ήταν τα γενέθλια της μίας και μοναδικής Queen B. Μπορεί ήδη από εκείνη την ημέρα να είχαμε μάθει μερικές μικρές λεπτομέρειες για τον εορτασμό, συμπεριλαμβάνομένων των γενέθλιων ευχών από το σύζυγό της, Jay-Z και μεγάλες προσωπικότητες της διεθνούς showbiz, όπως η Serena Williams, αλλά μόλις χθες πήραμε μια μικρή γεύση (!) από την πανέμορφη τούρτα της.

Το Cake Life Bake Shop στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες από το γλυκό, το οποίο, όπως μπορείς να φανταστείς, ήταν όσο φαντασμαγορικό όσο και η αυτού μεγαλειότης Queen B. Μαύρη με λευκούς κρυστάλλους και χρυσές λεπτομέρειες και γεύση από μέλι και λεβάντα η συγκεκριμένη τούρτα θα μπορούσε να ικανοποιήσει ακόμη και τον πιο απαιτητικό. Στην κορυφή της είχε τοποθετηθεί ως στολισμός ένα στέμμα όμοιο με εκείνο που η διάσημη pop star φορούσε κατά την εμφάνισή της στα φετινά Grammys. Το ζαχαροπλαστείο εκτός από την τούρτα έφτιαξε και μπισκότα σε σχήμα μέλισσας και τιάρας για να την τιμήσει.

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, οι υπάλληλοι του ζαχαροπλαστείου δεν γνώριζαν αρχικά για ποιον προοριζόταν το γλυκό, μέχρι που έκαναν την προσωπική τους έρευνα και ανακάλυψαν ποιος κρυβόταν πίσω από την ιδιαίτερη αυτή παραγγελία. “Ήταν πραγματικά απίστευτο”, είπε η συνιδιοκτήτρια του μαγαζιού, Lily Fischer, σε συνέντευξή της. “Όλοι εδώ ξέρουν πως λατρεύω τη Beyoncé… Βασικά όλη την εβδομάδα ακούγαμε στη δια πασών τη μουσική της”. Μπορεί η Lily να μην αποκάλυψε την ακριβή τιμή της τούρτας, ωστόσο δήλωσε πως κόστισε αρκετά στη διάσημη τραγουδίστρια. “Οι συγκεκριμένες τούρτες ξεκινούν από 3.500$ και η τιμή ανεβαίνει ανάλογα με τις λεπτομέρειες που έχει ζητήσει ο πελάτης”, αναφέρουν τοπικές εφημερίδες.