Φέτος είναι η 25η επέτειος από την προβολή του πρώτου επεισοδίου των Friends και το διαδίκτυο έχει γεμίσει με αμέτρητα #throwbacks. Και ενώ όλοι νοσταλγούμε την περίοδο που ο Ρος έλεγε διαρκώς «we were on a break», η Τζένιφερ Άνιστον μάλλον θέλει να ξεχάσει πολλά από εκείνη την εποχή.

Σύμφωνα με το βιβλίο Generation Friends: An Inside Look at the Show That Defined a Television Era στην αρχή της καριέρας της τής είχαν ζητήσει να χάσει 15 κιλά. «Το Λος Άντζελες ήταν μια δύσκολη πόλη να είσαι ηθοποιός -ήταν μια δύσκολη πόλη να είσαι γυναίκα- », λέει στο People ο Σολ Αούστερλιτς, συγγραφέας του βιβλίου.

Η ίδια η Τζένιφερ είχε μιλήσει για αυτήν την ιστορία πριν αρκετά χρόνια και πιο συγκεκριμένα το 1996 σε συνέντευξή της στο περιοδικό Rolling Stone. «Ο αντζέντης μου μού το είχε πει ξεκάθαρα», είχε πει. «Αυτό είναι το πιο αηδιαστικό πράγμα στο Hollywood. Δεν έκλεινα πολλές δουλειές επειδή είχα παραπάνω κιλά», είχε εξηγήσει. Το να μαθαίνεις ότι το βάρος σου σε εμποδίζει στη δουλειά σου είναι πραγματικά θλιβερό, αν αναλογιστεί μάλιστα κανείς και πόσο αδύνατη ήταν η Τζένιφερ Άνιστον στην πρώτη σεζόν της σειράς!

Η ίδια πάντως παραδέχεται ότι τρεφόταν πολύ ανθυγιεινά όταν διένυε την τρίτη δεκαετία της ζωής της. «Η διατροφή μου ήταν χάλια. Έπινα συνέχεια milkshakes και έτρωγα τηγανητές πατάτες με σάλτσα gravy», είχε πει στο People το 2016. «Μού έκανε καλό που ξεκίνησα να προσέχω τη διατροφή μου», πρόσθεσε.