Η Βικτώρια Μπέκαμ προσέχει πολύ τη διατροφή της και δεν κάνει καμία ατασθαλία όσον αφορά το πρόγραμμα που ακολουθεί. Όταν πηγαίνει έξω για φαγητό, οι σεφ δεινοπαθούν προσπαθώντας να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις της. Αυτή τη φορά, ένας γνωστός Ισπανός σεφ, με πολλά εστιατόρια στην Ισπανία αλλά και τον κόσμο, άλλαξε όλο το μενού ενός γάμου για να την ευχαριστήσει.

Την περασμένη Δευτέρα, ο Dani Garcia, μιλώντας σε ισπανικό κανάλι στο διάσημο σόου El Hormiguero μοιράστηκε την εμπειρία του όταν κάποια στιγμή της ζωής του βρέθηκε να σερβίρει τη Βικτώρια Μπέκαμ σε έναν γάμο. Ο σεφ επιμελήθηκε το μενού του γάμου του πρώην σταρ της Real Μαδρίτης Sergio Ramos, ο οποίος παντρεύτηκε το μοντέλο Pilar Rubio. Όπως ανέφερε στη συνέντευξή του: «Η Βικτώρια Μπέκαμ άλλαξε όλο το μενού. Ήταν πολύ στενάχωρο για την προσπάθεια που είχε γίνει όχι μόνο από μένα και την ομάδα μου αλλά και από τον γαμπρό και τη νύφη».

Ο Dani Garcia δεν είναι ένας τυχαίος σεφ. Το εστιατόριό του -που τώρα έχει κλείσει- ήταν το πρώτο εστιατόριο στη Μάλαγα που κέρδισε 3 αστέρια Μichelin. Τι είπε για την Μπέκαμ; Ζήτησε κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που είχε προτείνει ο σεφ, βασισμένο κυρίως σε λαχανικά. Από την άλλη, ανέφερε ότι είχε κάποιες παράλογες απαιτήσεις, που, όπως ομολόγησε δεν είχε αντιμετωπίσει ποτέ στη ζωή του αντίστοιχες. Δηλαδή: «Ήθελε νερό καρύδας, που έπινε όλη την ώρα, ένα μπολ με μέντες και υδροαλκοολικό τζελ, που τώρα είναι πολύ διάσημο, αλλά τότε που είχε γίνει ο γάμος δεν ήταν καθόλου εύκολο να βρεθεί. Ήταν επομένως περίπλοκο να εξυπηρετήσουμε τη Βικτώρια Μπέκαμ εκείνη τη βραδιά».

Η 48χρονη πλέον πρώην Spice Girl έχει παραδεχτεί κιόλας σε σχετικά πρόσφατη συνέντευξή της ότι είναι ο χειρότερος εφιάλτης των σεφ, λόγω των περιορισμένων διατροφικών επιλογών της. Αυτό άλλωστε είναι και το παράπονο του David Beckham: Δυστυχώς παντρεύτηκα μια γυναίκα που επί 25 χρόνια τρώει τα ίδια πράγματα. Από τότε που τη γνώρισα τρώει μόνο ψητό ψάρι και λαχανικά στον ατμό ενώ σπάνια βγαίνει από το αυστηρό της πρόγραμμα».

Πριν από κάποιο διάστημα, η σχεδιάστρια μόδας είχε αποκαλύψει τη… φοβερή και τρομερή ατασθαλία της: της αρέσει να τρώει ψωμί με… αλάτι!

Credit Daniel LEAL / AFP / VISUALHELLAS.GR