Η Κιμ Καρντάσιαν είναι για μία ακόμη φορά στα πρωτοσέλιδα των αμερικάνικων (τουλάχιστον!) lifestyle περιοδικών. Όχι επειδή ανέβασε κάποια γυμνή φωτογραφία της ή επειδή ανακοίνωσε τον ερχομό ενός ακόμη παιδιού Καρντάσιαν-Γουέστ, αλλά γιατί επιβεβαίωσε πως εδώ και καιρό είναι vegan. Και σαν να μην έφτανε αυτό, δήλωσε πως η απίστευτα μικροσκοπική μέση της οφείλεται σε αυτήν ακριβώς στην αλλαγή στη διατροφή της!

View this post on Instagram

A post shared by PHOTOS OF KIM KARDASHIAN WEST (@photosofkimk) on

Πώς τα μάθαμε όλα αυτά; Η KKW συναντήθηκε με την παλιά της φίλη Αναστασία Σοάρε, η οποία της έκανε την… καυτή (!) ερώτηση που όλοι θα θέλαμε να τη ρωτήσουμε: Τελικά έχει αφαιρέσει κάποιο παΐδι; Φυσικά και οι δύο γυναίκες τράβηξαν βίντεο την όλη συζήτηση και την ανέβασαν στο Instagram. «Σε παρακαλώ εξήγησέ μου πώς είναι δυνατόν… η μέση!», τη ρώτησε η Αναστασία. «Μην ανησυχείτε. Δεν αφαίρεσα κανένα παϊδάκι, παιδιά», είπε η Κιμ γελώντας. «Πιστεύω πως βοήθησε πολύ το ότι έγινα vegan», εξήγησε.

View this post on Instagram

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Η σκέψη της αυτή δεν είναι παράλογη. Αμερικανική έρευνα με επικεφαλής τη δρα Αμπίκα Σατίγια της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, η οποία μελέτησε περισσότερους από 125.000 ανθρώπους σε διάστημα τετραετίας, δείχνει ότι οι φυτοφαγικές δίαιτες με τροφές ποιότητας (που βασίζονται σε πλήρη δημητριακά, φρούτα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς κ.α.) έχουν ως αποτέλεσμα μικρότερο βάρος σε σχέση με δίαιτες που περιλαμβάνουν επεξεργασμένα δημητριακά, τηγανητά, γλυκά κ.α.

View this post on Instagram

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Κιμ αναφέρεται στον βιγκανισμό. Τον Απρίλιο είχε δηλώσει πως ακολουθεί ως επί το πλείστον ένα vegan πρόγραμμα διατροφής όταν είναι στο σπίτι. Απ’ ό,τι φαίνεται, τώρα όμως πήρε τη μεγάλη απόφαση και έγινε 100% vegan. Εκτός από την υγιεινή διατροφή, εξίσου σημαντική προτεραιότητα για την Κιμ είναι και η γυμναστική. Αυτός είναι ο λόγος που γυμνάζεται τουλάχιστον 6 ώρες τη βδομάδα!