Η Μαντώ Γαστεράτου είναι μία από τις πιο όμορφες παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση και πρόσφατα έγινε μανούλα. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, όπως είναι λογικό πήρε και αυτή τα κιλάκια της, που όμως έχει ξεκινήσει να τα «πετάει».

Συγκεκριμένα, η Μαντώ ακολούθησε σωστή διατροφή και σε συνδυασμό με άσκηση, κατάφερε να χάσει μέσα σε 3 μήνες 12 κιλά και μάλιστα χωρίς να πεινάσει, όπως είπε η ίδια μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της στο Youtube. Αρχικά, στο βίντεο η Μαντώ αναφέρει πως έχασε 12 κιλά λίπους και πώς έφτιαξε το εν λόγω βίντεο,καθώς δέχθηκε πολλαπλές ερωτήσεις σχετικά με την απώλεια των κιλών της.

«Θεωρώ ότι αυτά τα 12 κιλά που έφυγαν από πάνω μου, τα έχασα χωρίς να στερηθώ τίποτα, χωρίς να νιώσω αδυναμία, χωρίς να πέσω κάτω από την πείνα, αλλά με ένα σωστό και καθόλου κουραστικό τρόπο». Η Μαντώ είπε, πώς πέταξε τη σαβούρα από τη ζωή της, όσον αφορά το φαγητό και πως κατά βάση σταμάτησε να τρώει παχυντικά φαγητά.

Όσον αφορά το κομμάτι της γυμναστικής έκανε κάτι πολύ έξυπνο, αντικατέστησε το αυτοκίνητό της με το ποδήλατο! Όπως ανέφερε: «Ήθελα να βάλω και πάλι τη γυμναστική στη ζωή μου. Έτσι λοιπόν αποφάσισα να αλλάξω τον τρόπο με τον οποίο μετακινούμαι. Άφησα το αυτοκίνητο και πήρα ποδήλατο. Είναι ένας πάρα πολύ εύκολος τρόπος και να εξοικονομήσεις χρήματα και να γυμνάζεσαι καθημερινά και να ανεβαίνει η ψυχολογία σου.(…)».

Η σωστή δουλειά τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση έγινε με τρεις συντονισμένες προσπάθειες: Διατροφή, άσκηση και αισθητική», δείτε το βίντεο της! Πάντως το να βάλουμε το ποδήλατο στην καθημερινότητά μας σίγουρα θα βοηθήσει στο να κάνουμε πιο καλλίγραμμο το σώμα μας.

Διαβάστε επίσης:
H Κάιλι Τζένερ φτιάχνει μπισκότα Halloween με την κόρη της

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ προλογίζει βιβλίο μαγειρικής

Η Νικολέττα Ράλλη «αποκάλυψε» πόσα κιλά πήρε στην εγκυμοσύνη της